BAHÇELİEVLER- Prof.Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Orta Okulu, model uçak rehber öğretmeni Mehmet Sertkaya rehberliğinde 4 öğrenci ile P30 Lastik Motorlu Uçak kategorisinde gerçekleşen yarışmayı birincilikle bitirdiler. Öğrencilerden İsmail Furkan Yazıcıoğlu ise yarışmadan 600 tam puan alarak Türkiye rekorunu kırdı.


BAŞARI DİLEDİLER
Prof.Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Orta Okulu müdürü Ayşe Küçük'ü ziyaret eden Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu (TÜMFED) Genel Başkanı ve Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut, Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Mercan, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akdoğan, Bahcelievler Rizeliler Derneği Başkan Yardımcısı Fatma Akgün okulun yetiştirmiş olduğu kıymetli öğrencileri ve onları yetiştiren öğretmeni Türkiye birinciliği noktasında Başarı dileklerinde bulundular.


TEŞEKKÜR ETTİ
TÜMFED Başkanı Aykut şunları söyledi; “Ülkemizde Türkiye geneli ile ilgili yapılan yarışmalarda ilçemizin ismini duyurulması noktasında genç yeni tek yetenek kardeşlerimizin başarılarının takdire şayan olduğunu bizde bu konuda duyarlı bir yöneticiler olarak bu tür değerlerimize sahip çıkılması gerektiğini inancı içerisindeyiz. Bu duygu düşüncelerle başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenimize, okul müdürümüze ilçe milli eğitim müdürümüze şükranlarımızı sunar teşekkürlerimizi iletiniz” dedi.
Elizan Altunufağı / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi