Genel Kurula Bakırköy Kent Konseyi Başkanı Ergin Gülen ve yürütme kurulu üyeleri de katılırken Kent Konseyi Genel Sekreteri Halim Kızılırmak, Kadın Meclisinin görev alanları hakkında bilgi verdi. Kızılırmak, meclislerin kent konseyleri için önemine değinerek, "Kent konseyleri; kentlerin ortak aklıdır. Kentimizin geleceği için gönüllü olarak bir araya gelip projeler ortaya koymaya çalışacağız. Bunları da meclisler ve çalışma grupları ile birlikte yapacağız. Çalışma grupları ve meclislerden gelecek önerileri, ilgili kurumlara aktarıp uygun çözümler talep edeceğiz" dedi.

Vatandaşları, kent konseyinin çalışmalarına davet eden Kızılırmak, "Demokrasiler hemşerilerin yönetime katılması ile daha anlamlı hale gelecektir" diyerek, vatandaşları Kent Konseyi’ne sahip çıkmaya davet etti.

Yapılan oylama sonucu Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanlığına Neslihan Güngör Keçeci seçilirken yürütme kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu;

  1. Elmas Giragos
  2. Yasemin Güven
  3. Nagihan Çakar Bikiç
  4. Sezen Özen
  5. Gülay Akpolat
  6. Müzeyyen Narman
  7. Belma Tekin
  8. Hale Eroğlu
  9. Yeşim Doğan
  10.  Oraj Çelen
  11.  Tuba Eyicil
  12.  Nurhan Sözen
  13.  Candan Toktürk
  14.  Oya Biket
  15.  Sevgi Akyüz
  16.  HazalKaraoğlan
  17.  Elif Kütükyıldız
  18.  Neşe Buket Aksu
  19.  Pınar Topaloğlu
  20.  Fulya Kızılırmak
  21.  Sevim Budun

Neslihan Güngör Keçeci, yeni yönetimin hayırlı olmasını dilerken değişik ve ses getiren projeler ile çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi