Beykoz Spor Kulübü’nün olağan 114. Olağan Genel Kurul, Divan Başkanlığına, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Divan Kurulu’na da Alaattin Kılıç, Selami Özçelik, Murat Uysal, Varsel Küçük seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Olağan Genel Kurul Başkan Aksu’nun konuşmasının ardından genel kurul gündem maddeleri sırasıyla işletilmeye başlandı.

Faaliyet raporu, mali rapor ve tahmini bütçe, sicil, disiplin, denetleme kurulu raporları ayrı ayrı genel kurula sunuldu.Tüm raporlar genel kurul divanı tarafından üyelerin oylarına sunulmasıyla, tüm raporlar ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde Sedat Kaba, Turgay Geçtogan, Tamer Kısmet, Ozan Derviş, Murat Uysal, Ufuk Dağcı, Secaattin Durel, Mekin Çetinöz, Alaattin Köseler ve Mutlu Atagün söz alarak genel kurul ile ilgili görüşlerini genel kurul üyeleri ile paylaştılar.dilek ve temenniler bölümünde, genel kurul üyelerinin  öneri ve eleştirilerini Başkan Zeki Aksu, önerilere teşekkür ederken eleştiriler hakkında açıklamalarda bulundu..

Yapılan seçim sonrası, Zeki Aksu Beykoz Spor Kulübü başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeledi.

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ’NÜN YENİ YÖNETİMİ,  BAŞKAN  ZEKİ AKSU YÖNETİM KURULU ASİL  M. TALHA ENİS,SEDAT KABA,TAMER KISMET,FIRAT ALTIKARDEŞLER,ENGİN ÇETİNKAYA,KORAY AKSU, RUHAN EGE, KEREM KAYALAR, SAFTER EROĞLU,MEHMET YAZGAN,SEYFULLAH AĞSAKAL,ALİ İHSAN AYAR,MEHMET BİLİR,ALPARSLAN ÖZGÜL.

DENETLEME KURULU ASİL, SELAHATTİN KARASALKIM,AV. HİDAYET DEMİR,ALAATTİN KILIÇ.

SİCİL KURULU ASİL, EMALETTİN ERKAN,AZİZ BALTACI,MESUT EKİCİ,

DİSİPLİN KURULU ASİL, HÜSEYİN DEMİREL,AV. ERDAL DEMİR,SÜLEYMAN ÇALIK.

MÜZE KURULU ASİL, ADNAN UZUNKAYA,NAMİ KAYA İŞÇİOĞLU, TALİP ERCAN.

İSTANBUL AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU DELEGESİ ASİL ,SAFTER EROĞLU,M. TALAT KARASAKALOĞLU,ATİLLA SİPAHİOĞLU

Beykoz Spor Kulübü’nün olağan 114. Genel Kuruluna 4. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Gelecek Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ayhan Uzunyayla, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Cemal Yavuz, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Temsilcileri, KASDER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, Beykoz Marşı’nın Yazarı ve Bestecisi Devlet Sanatçısı Mekin Çetinöz ile çok sayıda kongre üyesi katılım gösterdi.

Gazeteci Yaşar Kaba’nın oğlu eski futbolculardan Beykozlu iş insanı  Sedat Kaba da Beykoz Spor Kulübü’nün 114. Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim kuruluna seçilenler arasında

Başkanlığa yeniden seçilen Başkan aksu konuşmasında;  Kulübümüzün 114. yılında  gerçekleştirdiğimiz olağanüstü kongremizi başarıyla tamamladık.

Beykoz Spor Kulübü'müzün gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında ellerini taşın altına koyma cesaretini gösterip yönetim kurulumuzda ve diğer organlarda görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum dedi.

 Aksu ; ‘’Yeni bir coşku ve başlangıçla, hep birlikte güzel işler başaracağımıza dair inancım tamdır, 02 Temmuz 2022 tarihi Beykoz Spor Kulübü için tertemiz başarıların başlangıcı olması diliyorum’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi