Her ölüm acıdır, her ölüm erkendir, ama yakalandığı grip sonucu, zatürre olan ve akciğerlerinin iltihaplanması sonrasında hayatını kaybeden Av. Olgun Hamarat, sevenlerini derinden üzdü.  Hukuk camiasının da yakından tanıdığı Hamarat’ın böylesi bir rahatsızlık sonucu ani ölümü, memleketi Kars’ta ve uzun yıllardır yorumcu olarak katıldığı televizyon camiasında da şok etkisi yarattı.

HAMARAT’IN ÖLÜMÜNDE HASTANE İHMALİ VAR MI?

Yakalandığı gribal enfeksiyon sonucu Küçükçekmece Atakent Acıbadem hastanesine kaldırılan Av. Olgun Hamarat, burada kendisine yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Mevsim geçişlerine de bağlı olan ve salgın hastalık olarak toplumun neredeyse yarısının grip-nezle olduğu bir ortamda, başka hiçbir sorunu olmamasına rağmen sadece gribal enfeksiyon bağlı nedenle ölmesi birçok sorunu ve soruyu gündeme getirdi. Merhumun birinci derecede yakınları, acılarını dile getirirken” biz burda bir ihmal görüyoruz. En kısa zamanda Atakent Acıbadem Hastahanesi hakkında dava açacağız” diyerek, Hamarat’ın ölümünde hastahanenin ihmalinin olduğunu iddia ettiler.

BİNLERCE SEVENİ CAMİ AVLUSUNDAYDI

27 Ekim 2019 Pazar günü, Küçükçekmece Cennet Mahallesi, Yavuz Selim Camii’nde binlerce seveninin göz yaşı ve duası eşliğinde kılınan cenaze namazı sonrası Hamarat ebedi istirahatgahına defnedildi. Cenazeye Hamarat ailesinin yanı sıra  akrabaları, dostları, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal ÇEBİ, CHP İlçe Yöneticileri ve İYİ Parti ilçe yöneticileri katıldı.

Kent Yaşam Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet diliyoruz

Editör: Haber Merkezi