Çelik, yaptığı açıklamada, "Umudu birlikte büyütebilmek, halkın iktidarını yerelden genele taşımak ve birlikte omuz omuza halaya durmak için Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçe Başkanlığına adayım" ifadelerini kullandı. 

“GEÇMİŞİM, GELECEĞİMİN TEMİNATIDIR”

“Geçmişim geleceğimin teminatıdır” diyen ve örgütünde ‘halk adamı’ lakabıyla tanınan siyasetçi Ali Ekber Çelik, basın mensupları ile yapılan toplantıda CHP Avcılar İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayarak projelerinden bahsetti. Örgütüm istedi ben de aday oldum diyen Çelik, Avcılar ilçesinin en büyük sorununun Kentsel dönüşüm ve trafik olduğunu söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak kadının gücünü,  gençlerin heyecanını ve enerjisini sahaya daha fazla yansıtmak için gerekli çalışmaları yaptıklarını, kadınlara ve gençlere önem verdiğini belirten Çelik, “Kadın ve gençlik kollarımızın çalışmalarına fırsat ve destek vermeye her zaman hazırım. Kadınlarımızın ve gençlerimizin siyasi hayata katılımının arttırılması demokrasimize ve partimizin gücüne güç katacaktır” diye konuştu.

GÖREVE HAZIRIM

Kendisine çok güvendiğini ve çok heyecanlı olduğunu söyleyen Çelik, “Bizler çıktığımız bu yolda, Avcılar’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin sağlam kadrolarla,  inançlı ve azimli bir şekilde çalışılmasına, partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak için mükellefiz. Bütün bunları göz önünde bulundurarak yapılacak olan olağan kongrede CHP Avcılar İlçe Başkanlığına aday olduğumu, bu önemli ve kıymetli görevi devir almak istediğimi bildiriyorum. Umutları yeşertmek ve değişimi büyütmek için, hoşgörü ve güler yüzlü bir yönetim için, en önemlisi ise çocuklarımızın geleceği için politika yapacağıma söz veriyorum. Göreve hazırım. 22 Aralık’ta Avcılar ilçe başkanıyım” dedi.

Senay GÜNCAVAR BADUR –Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi