CHP Esenler, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak, ‘Halkın Vekilleri, Halkla Buluşuyor’ isimli bir panel gerçekleştiren ilçe örgütü, CHP İstanbul Milletvekilleri Dursun Çiçek, Didem Engin, Enis Berberoğlu ve Aykut Erdoğdu’yu ağırladı. Hakkı Sağlam’ın moderatörlüğünde Esenler Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılımın yoğun olduğu gözlendi.

ÜTEBAY: 93 YILDIR LAİKLİKTEN VAZGEÇMEDİK
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz usta sanatçı Tarık Akan’da anıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, “CHP olarak 93 yıldır çağdaşlıktan ve laiklikten asla vazgeçmedik. Bundan sonra da asla vazgeçmeyeceğiz. Ülkemizin sorunlarının her zaman takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.
Etkinliğe,  CHP Esenler Meclis Üyeleri Mustafa Usta ve Kemal Şahin, Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin, Esenler Hacıbektaş Veli Derneği Başkanı Kazım Erdoğan, Esenler Canlar Cemevi Başkanı Cemal Özdemir’in yanı sıra pek çok partili de katıldı.
Etkinlikte, ülkenin yavaş yavaş seçim atmosferine girdiği ve bu bağlamda CHP’nin yapması gerekenler, darbe girişimi sonrasında partinin tutumu, işçilerin güvencesiz koşullarda çalıştırıldığı konularına yer verildi.






Sibel Gülersöyler-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi