Sarıyer Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmada, meclis üyesi seçildiğinden bu yana her zaman için Sarıyer’in sorunlarını gündeme getirip, sıkıntılara çözüm aranmasını istediğini belirten Mustafa Bakır, ahlaklı ve onurlu siyaset yaptığını ifade etti.

Hiçbir meclis üyesini karalayıcı konuşmada bulunmadığını belirten Bakır, siyaseti bu doğrultuda yapmaya devam edeceğini söyledi.

Sosyal medyada yapılan paylaşımdaki haberde kendisinin adının da geçtiğini belirten Mustafa Bakır, yalan ve iftiralarla dolu olduğunu söylediği yazının AK Parti Sarıyer’in hesabından paylaşılmasına çok şaşırdığını ifade etti. Bakır, “Burada son üç yıldır Sarıyer’in sıkıntı ve sorunlarına ait hiçbir paylaşım yapılmamış ama iftira ve karalamaların hepsi paylaşılıyor. Benim tavsiyem AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu yalıda iftira değil çözüm üretilmesidir. 2019’da seçim var. Son seçimde 25 bin oy fark atmışız. Önümüzdeki seçimde de belediye başkanımız yine aday olacak ve yine seçimleri kazanacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi