Kaftancıoğlu ilçe merkezinde partisinin ilçe başkanı Mehmet Çoban, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer ile bir araya geldi. Yeni ilçe merkezinde incelemelerde bulunan Kaftancıoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti. 

“ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLARDAN BİRİSİYDİ”

Kaftancıoğlu burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Binalar bizler için bir araçtır. Yenilenmenin, hep birlikte tazelenmenin ve yeni binalarda yeni umutları büyütmenin aracıdır. İlçe başkanımızın şahsında bu yeni binaya geçmede emeği geçen herkese teşekkür ederim.  İlçe başkanımız seçildikten sonra bir araya geldiğimizde Çatalca ilçemiz için öncelikli ihtiyaçlarından biri olduğunu ifade etmişti. Çatalca ilçemize böylesi duygusuyla nezih ve bir arada olabileceğimiz bir mekanı bize kavuşturmuş oldu.  Sizlerin de desteği olmasaydı başkanımız bu süreci bu kadar hızlı bir şekilde aşamayabilirdi. Bu yüzden hepinize tekrardan teşekkür ederim. Birinci dönemimden sonra şöyle bir hedefim vardı. Bütün CHP binalarının parti mülkü olması hem de 39 ilçe binamızın da ortak kurumsal kimlikle donanmasıydı. Bunları da birlikte başaracağımızı düşünüyorum.”

“ÇATALCA BELEDİYESİNİ TEKRAR PARTİMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Çoban ise “Yeni ilçe binamız için yardımcı olan bütün görev arkadaşlarıma başkanımızın huzurunda teşekkür ederim. Yeni binamıza gelerek yeni bir başlangıç yapacağız. Bu yeni başlangıç ile beraber Çatalca belediyesini tekrar partimize kazandıracağız” dedi.

MUHTARLIK MAKAMI ÇOK ÖNEMLİ

Kaftancıoğlu, Çatalca İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından ilçe başkanı Mehmet Çoban, ilçe yöneticileri ve il yöneticileri ile birlikte Çatalca Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Kaftancıoğlu şunları söyledi: “Sizlerle bir arada olmak benim için çok kıymetli. Bu süreçte siz muhtarlarımıza geçmişten çok daha fazla sorumluluk düştüğünü biliyoruz. Genel başkanımızın hep söylediği gibi Muhtarlık makamı toplumumuz için o kadar çok önemlidir ki yaşadığımız alanlarda mahallemizdeki herkesin derdini, üzüntüsünü, sevincini bilen ve bunlara hiçbir siyasi aidiyet olmadan en rahat ulaşılabilir kişilersiniz. Yaşadığınız ve muhtarlık yaptığınız alanlarda sizlerde o vatandaşa bu vatandaşa değil bütün vatandaşların sorunlarını doğru şekilde tespit edip hizmet götürmenin aracı unsurlarısınız. Çatalca’daki muhtarlarımızı da ayrıca kutluyorum.  Vatandaşların sorunları ve ihtiyaçları için bir araya gelerek çözümler için ortak alanlarda buluşuyor olmanız çok kıymetlidir. Çatalca halkı için verdiğiniz bu mücadele için hepinize teşekkür ederim’’.

“SİZLER, ÇOCUKLARIN DUYULMAYAN ÇIĞLIKLARISINIZ”

Daha sonra Çatalca Meydanı’ndaki CHP standını ziyaret eden İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, ilçe örgütünün çocuk istismarına yönelik başlattığı kampanya hakkında bilgi aldı. Kaftancıoğlu “Memleketimizde herkesin istismar edildiği bu süreçte çocuklarımızın istismarı tahmin edildiğinden çok daha fazla durumda. Böyle bir fikir kimin aklına geldiyse, kim vatandaşı bilgilendirmek için böylesi bir şey söylediyse hepinizin aklına ve emeğine sağlık diliyorum. Sizler çocuklarımızın duyulmayan çığlıklarısınız” diye konuştu.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi