Gelecek Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Eser Bozkaya Yaşam Medya Grubu’nu ziyaret etti. Beraberindeki İlçe Başkan Yardımcısı Yasin Uluhan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Er ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Yetişir ile beraber ağırladığımız Gelecek Partisi heyetini Yaşam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karaali ve Haber Müdürümüz Tayfun Ercan karşıladı.

YEREL MEDYA DAHA CESUR

Ziyaret sırasında Türkiye’de özellikle ulusal yayın yapan medya organlarının siyaset tarafından tahakküm altına alındığını belirten Eser Bozkaya “ İyi yada kötü  işini yapmaya çalışan medya organlarını bir şekilde kurdukları sistemden beslenen holdinglerin eline geçmesini sağlıyorlar. Bizlerin parası ile krediler açıyor, ilanlarla besliyorlar. Vatandaşın medyaya güveni kalmadı. Bir haberi bir kaç kaynaktan farklı farklı şekilde okuyor. Bu kaynaklardan bir sentez yaparak sonuç çıkarıyor. Yerel medya kuruluşları tüm dezavantajlara rağmen daha tarafsız, daha cesur davranıyorlar.kesinlikle yerel medya daha cesur. Partimizin kuruluşu itibariyle de yerel medya organlarının ilgisini gördük. Kent Yaşam gazeteside İstanbul’da faaliyete geçtiğimiz ilk günlerden beri bizi hep takip etti. Teşekkür ederim.” diye konuştu.

BÜYÜK TEVECCÜH OLUŞTURMUŞSUNUZ

İlçe teşkilatı olarak ilk basın kuruluşu ziyaretini Kent Yaşam’a yaptıklarını da söyleyen Bozkaya’ya Yaşam Medya Grubu Başkanı Celal Karaali teşekkür ederek şunları söyledi. “  Gelecek Partisi’nin oluşumunu, merkez ofisimizin de bulunduğu Küçükçekmece’nin teşkilatı olmanız nedeniyle sizin üzerinizden daha  yakından takip edebiliyoruz. Pandemi şartlarına rağmen kısa sürede tüm kademelerdeki oluşumunuzu tamamladığını gördük. Böyle bir dönemde il kongresine ev sahipliği yapan ilçe olmak büyük bir yüktü. Parti yeni kurulmuş, bulaşıcı hastalık kol geziyor ve siz kentin en büyük salonlarından birinde Türkiye’ye mesaj vermek zorunda olan İstanbul teşkilatına ev sahipliği yapıyorsunuz. O salona her ne kadar başka ilçelerden gelen olsa dahi ortalama dörtte birini en yakın ilçe doldurmaktadır.  Böyle bir salon dolduğuna göre Küçükçekmece olarak büyük bir teveccüh oluşturmuşsunuz demektir. Sizleri kutluyorum” dedi.

Kent Yaşam Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi