Sezon öncesi, İsmi IğdırSpor olarak değişen Aras Spor’un, 28 Haziran’da düzenlediği geceye 125 Iğdır’lı iş adamlarını davet eden Kulüp Başkanı  Hasan Aras. Amaçlarının IğdırSpor’u profesyonel lige taşımak için destek sağlamak olduğunu belirtti. 125 kişi arasından yaklaşık 10 kişinin katıldığını ve haksızlık olmaması için geceyi iptal ettiğini söyleyen Aras; “Iğdır’da sadece 10 kişi yok. 13-19 yaş arası yaklaşık 100 lisanslı oyuncumuz var. Iğdırlılar gençlerimize destek olmalı. IğdırSpor, Iğdır’ımızın vitrinidir” diyerek tüm Iğdırlıları desteğe çağırdı. Amacının, gençleri çağın kötü alışkanlıklarından olan alkol, sigara ve uyuşturucudan uzak tutup sağlıklı bir yaşama itmek olduğunu belirten Aras, ayrıca Iğdır’da ki yetkililerinde  gençlerle yeteri kadar ilgilenmediklerini üzülerek belirtti.

“SİZİN DESTEĞİNİZ OLMADAN

  BAŞARI ELDE EDEMEYİZ”

200 binlik şehirde spora destek amaçlı çıkardıkları formalardan sadece 30 adet satıldığını söyleyen Aras. Iğdır halkına sitem ederek; “Sizin desteğiniz olmadan, en iyi oyunculara da sahip olsak dahi başarı elde edemeyiz” dedi. 17 kişi transfer yapıldığını ve bu transferler yapılırken Iğdırlı iş adamlarından destek bekleyen Aras. Hiç birinin konu ile ilgilenmediğini söyledi.

YENİ SEZONA HAZIRLAR

Aras, yeni sezona 2 hoca ve 1 kaleci antrenörü ile hazır olduklarını ve iddialı olduklarını belirtti. Kıl payı kaçan şampiyonluk için destek isteyen Aras. “ Iğdırlı oyuncularla iyi bir kadro kurup, götürdüğümüz kadar götürmeye çalışacağız” dedi.

Muhammet Akın KARŞI / Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi