CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Mutlu, İstanbul’da yayın yapan gazetelerin temsilcileriyle bir araya geldi. Çok sayıda gazetecinin hazır bulunduğu toplantıda neden belediye başkan adayı olduğu, Bayrampaşa ilçesi’nin sorunları ve bu sorunlarla ilgili çözüm projelerini anlatarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

CHP Bayrampaşa Aday Adayı Hasan Mutlu’nun eşi Safiye Mutlu, CHP Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı Arzu Büyüksoy, Gençlik Kolları Başkanı Göktuğ Şentürk, ilçe yöneticileri İsmail Külüğ, Hacı Uygun ve Ayla Vural’ın da katıldığı basın toplantısında 1992 yılından beri Bayrampaşa’nın ekonomik,sosyal ve kültürel olarak durumunu değerlendiren Mutlu,  ‘1992 yılında Bayrampaşa Türkiye’deki büyük küçük 46 ilden daha zengin bir ilçeydi. 1992 yılından beri de hiçbir şey yapılmadığı için Bayrampaşa köy gibi kaldı’ dedi.

Son 5 yılda Bayrampaşa’da ilçe belediyesi’nin hiçbir yatırım yapmadığını ifade eden Mutlu, ilçenin en önemli sorunu olan kentsel dönüşüm sorunun ise yılan hikayesine döndüğünü söyledi. Bayrampaşa’nın otopark, yeşil alan,ulaşım gibi pek çok sorunun kronik hale geldiğini belirten Mutlu, aday olup seçildiğim takdirde ‘Öncelikle bu kronikleşen sorunlara ürettiğimiz projeleri hayata geçireceğiz’ dedi. Bayrampaşa’nın parklarının daha yaşanılabilir olması, uyuşturucuyla mücadele, gençlere yeni spor alanlarının oluşturulması, çocuk kreşleri, engelli yurttaşlar için sosyal tesis gibi birçok projelerinin hazır olduğunu belirten Mutlu, ‘Ben dersime çok iyi çalıştım. Bayrampaşa’da sosyal demokrat belediyecilik anlayışını taçlandıracağız’ diye konuştu.

Bayrampaşalıların teveccühü ile aday adayı olduğunu belirten Mutlu, ‘İnanıyorum ki partimizin her neferi kendine verilen görevi en iyi şekilde yapar. Diğer partili aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. İlçe başkanlığım süresince hep sokakta olduk. Hiçbir zaman halktan kopuk olmadık. Bayrampaşa’a AK Parti ile aramızdaki oy farkını kapatacak olan adaydır.

Dürüst olduktan sonra her insanımızla bir araya gelir ilçemizin daha yaşanılabilir bir hale gelmesi için birlikte çalışırız. Eğer ben aday olursam farkı kapatarak bu seçimi rahatlıkla alırım’ diye konuştu. 

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi