Yeşilköy Halk İnisiyatifi olarak imza toplanan standa gelerek vatandaşlarla konuşan MHP İlçe Başkanı Ahmet Altun, kendisinin de Bakırköylü olduğunu ve bölgede yaşanan sorunlardan haberdar olduğunu söyledi.

Vatandaşların özellikle güvenlik ve sağlık konusundaki endişelerini dinleyen Altun, zaman zaman alınan tedbirlerin sürekli hale gelmesi için, kendisinin de bizzat konuyla ilgileneceğini ve ilgili birimlerle görüşeceğini ifade etti.  

Yeşilköy sahilinde yaşanan sorunların tek bir mercide çözülemeyeceğini, ilçe belediyesi, İBB, Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü arasında yapılacak görüşmeler ve görev dağılımı ile sistemli hale getirilmesi gerektiğini belirten MHP İlçe Başkanı Ahmet Altun, üzerine düşen her şeyi seve seve yapacağını belirtti.

İlçede artık huzur ve güvenliğin had safhaya ulaştığını, çok sayıda şikayet aldıklarını ve özellikle valeler konusunda vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dile getirdiğini söyleyen Altun, “Herkes üzerine düşeni yapmalı. Bende elimden geleni yapacağım” dedi.

Yeşilköy Halk İnsiyatifi’nin başlatmış olduğu kampanya ya önce imza atarak destek veren Altun, ilgili birimlerle görüşülmesi için de aracı olacağını ve her türlü desteğe hazır olduğunu belirtti.  

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi