İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, atamalarına devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinde Kadıköy belediye Başkan Aday Adayı olan İBB önceki dönem meclis üyesi Dr. Hakkı Sağlam İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş'ye (İSPARK) yönetim kurulu üyesi olarak atandı. 31 Mart yerel seçimlerinin YSK tarafınca iptal edilmesi ve 23 Haziran’da tekrarlanmasının ardından, İBB iştiraklerinin yeni görev dağılımı ve iştiraklerin yönetim kurullarının kimlerden oluşacağı merak konusu olmuştu.

Hakkı Sağlam İSPARK’ta

Cevabı merakla beklenen sorulardan biri ise, söz konusu iştirakler ve iştiraklerin yönetim kurullarına kimlerin atanacağı İBB’nin en önemli şirketlerinden olan  İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ'ye (İSPARK) Yönetim Kurulu üyeliğine ataması yapılan isimlerden biri ise, Dr. Hakkı Sağlam oldu.

Mehmet Ali Özkan İSPER AŞ’de

Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Eczacı Mehmet Ali Özkan ise yapılan yeni atamalarda İBB iştiraklerinden İSPER A.Ş’de yönetim kurulu üyeliğine getirildi.  

İnan Çeliker, Medya A.Ş’de

İBB iştiraklerinden Medya A.Ş’ye yapılan bir yönetim kurulu ataması ise İnan Çeliker oldu. 31 Mart yerel seçimlerinin YSK tarafınca iptal edilmesi ve 23 Haziran’da tekrarlanmasının ardından İBB iştiraklerinin yeni görev dağılımı ve iştiraklerin yönetim kurularının kimlerden oluşacağı merak konusu olmuştu. Uzun yıllarır Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan İlçe Örgütü ütyesi ve başarılı bir siyasi ve iş geçmişine sahip olan, İnan Çeliker, yeni yönetim kuruluna seçildi.

Ruhi Tuncel İSPARK’ta

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’de birçok görevlerde bulunan, örgütün sevdiği isim olan önceki dönem ilçe başkanı Ruhi Tuncel'in atamasını yaptı. Önceki Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arnavutköy İlçe Başkan Ruhi Tuncel İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ'ye (İSPARK) Yönetim Kurulu   üyesi oldu.

Sinan Karahan Medya A.Ş’de

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’de birçok görevlerde bulunan, örgütün sevdiği isim olan gazeteci Sinan Karahan’ın atamasını da yaptı. Sinan Karahan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Medya A.Ş’nin yönetim kurulu üyesi oldu.

Yılmaz Yıldız Hamidiye A.Ş’de

CHP önceki dönem il başkan yardımcısı ve İstanbul Kurultay Delegesi Yılmaz Yıldız Hamidiye A.Ş yönetim kurulu üyeliğine atandı.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM 

Editör: Haber Merkezi