Bilindiği gibi geçtiğimiz aylar içerisinde YAŞAM Medya Grup bünyesinde açılan Kent Yaşam TV Youtube kanalımızın programlarından biri olan sokak röportajları bölümünün geçen haftaki yayının da, son zamanlarda Türkiye’nin gündeminden düşmeyen, CHP’de yaşanan kurultay tartışmalarını Sefaköy’de yaşayan vatandaşlara sormuştuk.

‘CHP Sizce Kurultaya Gitmeli Mi?’ sorusunu yönelttiğimiz vatandaşlar, görüşlerini dile getirirken, birçok vatandaşın ciddi bir kafa karışıklığı yaşadığı gözlendi.

HAYRET ETTİK

Kimi vatandaşlar CHP’nin kesinlikle kurultaya gitmesi, yeni bir liderin çıkması gerektiğine inanırken, özellikle Ak Parti’li vatandaşların ‘CHP kurultaya gitmesin, böyle olması bizim işimize yarıyor’ cevapları videoyu izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Öte yandan siyasi gündemin bu kadar sıcak olduğu bir dönemde vatandaşların siyasi gündem hakkındaki bilgileri ‘Türkiye gittikçe apolitik bir ülke mi oluyor?’ diye düşündürttü. Önümüzdeki süreçte devam edeceğimiz sokak röportajlarında daha nasıl cevaplar alacağımızı heyecanla merak ediyoruz.

Video'yu izlemek için tıklayınız. https://www.youtube.com/watch?v=S3hoI_jSPWo

Bilal ÇIĞRIM / Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi