OZANIYLA, FOLKLÖRÜYLE KARS BULUŞMASI

Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda düzenlenen kahvaltıda Kars Ardahan ve Iğdır yöresi kanaat önderlerinin katıldığı‘Küçükçekmecelilerlebuluşma’ toplantısında Ozan Maksut Feryadi çaldı söyledi, Kafkas folklör ekibi gösteri sundu. Yaklaşık bin kişinin katıldığı buluşmaya AK Parti İstanbul Milletvekilleri Iğdır’lı Şamil Ayrım ve Ardahan’lı Tülay Kaynarca, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sevim Sayın Madakkatıldılar. AK Parti listesinden Meclis Üyesi Adayı olan Sırrı Caferoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada söz alan  Ayrım ve Kaynarca hemşehrilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

KARADENİZ; “YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR”

Programdaki konuşmasında hayata geçirdiği projelerinden bahseden Temel Karadeniz, “5 Yıl içerisinde elimden geldiği kadar azimle çalıştım ve söz verdiğim herşeyi yaptım. Bunun verdiği rahatlıkla sizden, daha güzel projelere imza atmak için tekrar oylarınızı istiyorum.” Dedi.

CAFEROĞLU: “ BÜTÜN AZMİM VE İSTEĞİMLE ÇALIŞACAĞIM”

Programda teşekkür konuşması yapan ev sahibi Meclis Üyesi Adayı Sırrı Caferoğlu,AK Partideki siyasi geçmişinden söz ederken, ilçe yöneticisi olduğum dönemlerde daha iyi bir Küçükçekmece için ver siz değerli hemşerilerime hizmet adına canla başla çalıştım. Şimdi de bugünden sonra aynı azim ve istekle seçilmiş olarak çalışacağım. Sizlere ve küçükçekmecelilerehizmet etme fırsatı veren Belediye Başkan adayımız ve başkanımız ilçe başkanımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sırrı Caferoğlu’nun konuşmasından sonra Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Milletvekilleri ve Meclis üyesi adayları sahnede aile fotoğrafı çektirdiler.

ÖNCE KAFKAS DANS EKİBİNİ İZLEDİLER SONRA HALAY İLE COŞTULAR

Halk Ozanı Maksut Feryadi’nin ezgilerinden sonra Metin Güngör’ün yönetimindeki Kafkas Dans Ekibi, salondakilere keyifli anlar yaşattı. Katılımcıların beğeniyle izlediği gösterinin ardından çekilen halaylar ise programın coşkusunu zirveye çıkarttı. Halay çekenler arasında bulunan Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve Küçükçekmece Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Adayı Sırrı Caferoğlu ortaya renkli ve keyifli görüntülerin çıkmasını sağladı.

Gamze ÜNLÜ / Kent Yaşam 

Editör: Haber Merkezi