Memleketi Tokat'tan milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunmaya hazırlanan Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için siyasi çalışmalarını başlattı. Özmen, "Vatanıma ve vatandaşıma daha farklı bir noktadan hizmet etmek için siyasete adım atacağım" dedi.

"KENDİME HEP HEDEFLER KOYDUM"
Çocukluğundan beri kendisine sürekli hedefler koyduğunu, hayatını hedefleri doğrultusunda şekillendirdiğini, şimdiye kadar başarılı hizmetlere imzasını attığını sözlerine ekleyen Özmen; "Hedeflerimden birisi de önce milletvekili olmaktır" diye konuştu.

"IĞDIR BENİM İÇİN TOKAT KADAR ÖNEMLİ"
TÜYAP EMITT 2015 fuarında Iğdır'ı temsil eden stantda Iğdırlı misafirlerini 'Vali Yardımcısı' olarak ağırlayan Mevlüt Özmen, "Sanıyorum vali yardımcısı olarak Iğdırlılarla son buluşmam. Önümüzdeki günlerde siyasete gireceğim için görevimden ayrılacağım" sözleriyle Iğdırlılara veda etti. Özmen, Iğdırlı konuklarına; "Memleketim Tokat'ın milletvekili olarak ülkeme hizmet etmek istiyorum. Bizim görevimiz ülkemize ve halkımıza hizmettir. Bu temelde meslek hayatımda şimdiye kadar hiçbir ayrım yapmadığım gibi kısmet olur da milletvekili olarak TBMM'ye gidersem, yine memleket ayrımı yapmadan hizmet etmeye devam edeceğim. Her ne kadar Tokat'tan seçilecek olsam da şunu samimiyetle söylüyorum; Iğdır benim için Tokat kadar önemli olacak. 2013'ten beri Iğdır'dayım ve Iğdır'ın nelere ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum. Bu anlamda sizlerin de vekili olacağımdan endişeniz olmasın" dedi. 


Editör: Haber Merkezi