Saç saç sorunu yaşayan kişilerde, saç olmayan bölgeye ince bir tabakanın üzerine %100 doğal saçtan yapılan gerçek saçların ekilmesi ile uygulanan bir tekniktir. Protez saç için uygulanan alt yapı hava ve su geçirebilir, kullanımı gerçek saçınız gibidir.

Protez saç sektöründe farklı yapıda protez saçlar ve farklı teknikler kullanılır. Bu nedenle, saç protezini hangi merkezde yaptırdığınız çok önemlidir. Saç protezinizin tamamen doğal görünmesini ve kalıcı olmasını istiyorsanız, hangi merkezde, hangi teknik uygulanarak saç protezi uygulaması yaptıracağınıza çok dikkat etmelisiniz. Yanlış uygulamalar nedeniyle saçınız yapay görünebilir ve kısa sürede kullanılmaz hale gelebilir.

Bizler merkezimizde, yalnızca %100 doğal saç ve onaylı ürünler kullanarak ve sadece premium model protez saç tekniği ile saç protezi uygulamaktayız. Böylelikle, tamamen doğal görünecek saçlarınızı uzun yıllar, rahatlıkla kullabileceksiniz.

Protez saç uygulaması, doğru teknikle ve kaliteli malzeme ile yapıldığında, saç sorununuzu kökten çözebilecek, modern,pratik ve akılcı bir yöntemdir.

İNSANLAR NEDEN PROTEZ SAÇI TERCİH ETMELİ?

Protez saç, saç olmayan bölgelerin %100 doğal saç ile kaplanmasıdır Premium Model Protez Saç Tekniğinin uygulanması ise protez saçtan elde edeceğiniz faydayı ikiye katlar. Merkezimizde uygulanacak protez saçınızla,

-Saçınız tamamen organik bir görüntü sergiler.

- Birçok seçenek içinden model belirleme imkanına sahip olursunuz..

- Premium Model Protez Saç tercih ettiğimiz için, alın bölgenizde de herhangi bir alt file yapısı da gözükmez. Uzman olmayan hiç kimsenin anlayamayacağı tamamen doğal bir görünüm vardır. (Premium Model Protez Saç kullanılmasının en önemli faydası budur.)

- Protez saçınızı fönleyebilir, jöleleyebilir, istediğiniz şekli verebilirsiniz.

- Saç ekiminden kaynaklı problemlerin hiçbiri yaşanmadığı gibi, bekleme olmadan hemen sonuç alınır.

- Saçınıza özellikle kuvvet uygulansa, biri saçınızı çekse bile, protez saçınız çıkmaz, dökülmez. %100 doğal saçtan yapılan premium model protez saçınızla yüzebilir, spor yapabilir, dalış dahil tüm aktiviteleri gerçekleştirebilirsiniz

Bakımına dikkat edildiğinde ömrü 3 yıla kadar uzayan protez saçınızı güvenle kullanabilirsiniz.

Protez saç doğal, kalıcı ve kullanışlı son teknoloji bir uygulamadır. Ancak, yanlış merkez ve hekim seçimi, merdiven altı uygulamalar nedeniyle ciddi hayal kırıklıkları yaşanabilmelidir. Saç uzmanlarımız yalnızca ticari amaçlara yönelen yanlış uygulamalara karşı, saç sorunu yaşayan kişileri uyarmaktadır.

Doğru saç uzmanı ile, uluslararası standartlara uygun bir merkezde saç protezi uygulamaları yapılması saç protezinden istediğini sonucu almanızı garantiedecektir. Doğru protez saç uygulaması, kalıcılık, doğallık, sağlık ve kullanım kolaylığı aynı anda sağlayan uygulamadır.

HER PROTEZ SAÇ UYGULAMAMIZ BİZİM İÇİN BİR SANAT ESERİDİR!

PROTEZ SAÇ İLE SAÇ EKİMİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR NELERDİR ?

1-) Saç protezi ile birgün içerisinde kellikten kurtulursunuz. Saç ekiminde ise; ancak 6 ay içinde sonuç almaya başlarsınız.

2-) Saç ekimi garantili bir yöntem değildir, uygulama yapıldığında mutlaka sonuç alınacağı garantisi verilemez. Protez saçta ise, hemen ve garantili sonuç alırsınız.

3-) Protez saç uygulamasında, herhangi bir tıbbi operasyon yapılmadığından, fiziki sıkıntılar yaşamazsınız. Saç ekiminde 1 hafta boyunca kan akıntısı olur. Birkaç gün sırtüstü ya da yüzüstü uyuyamazsınız. Sırtınız yastığa dayalı biçimde uyumak zorunda kalırsınız.

4-) Protez saçta, sakallarınızdaki, bıyıklarınızda, saçlarınızdaki beyazlıklar, saç ekilen bölgeye yansıtılır. Böylece, tamamen doğal bir görünüm oluşur. Saç ekiminde ise; kullanılan cihazların böyle bir özelliği yoktur; bu nedenle saçlarında sakallarında beyazlık olan kişilere saç ekimi sağlıklı biçimde uygulanamaz.

5-) Saç ekiminde ekilen saçların %40 çıkarken, %60’ı kaybedilir. Kaybedilen %60’lık bölüm kellik alanında önemli bir bölgeye denk düşüyorsa, saç ekimi hayal kırıklığıyla sonuçlanabilir. İstediğiniz görüntü oluşmayabilir.

6-) Saç ekimi, saç protezine göre daha riskli ve tıbbi müdahalenin yarattığı zorlukları barındıran bir yöntemdir.

7-) Saç sorunu yaşayan kişiler doğal ve gür saçlara kavuşacakları ümidiyle bu yönteme başvurmaktadır. Ancak; uygulamada çoğu vakada istenilen sonuçlar alınamamakta, çekilen acı ve ıstıraba rağmen istenen sonuca ulaşılamamaktadır

8-) Saç protezi, saç ekiminden beklenen tüm faydaları sağladığı gibi, herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek duyulmayan ağrısız ve acısız bir yöntemdir. Saç protezi , kalıcılık, %100 doğal görünüm, her ortamda rahat kullanım gibi birçok talebinizi fazlasıyla karşılayan, saç ekimine göre çok daha modern ve sağlıklı bir yöntemdir.

İLETİŞİM 

WhatsApp 0530 870 47 74

https://platinhair.com/

YOUTUBE KANALIMIZ: https://www.youtube.com/channel/UC8_J9zTI6LBTRGAMpYhJ4Yg?sub_confirmation=1&fbclid=IwAR1KP_6PJNTH_em6rOIPrCLMmb9Jylbt_zqizkA76w7jb9YEfJm_A2SJkzo

Editör: Haber Merkezi