Çekmeköy Ömerli Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya gelen Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, daha sonra Koçullu, Sırapınar, Çatalmeşe Sultan Suyu  ve Aydınlar Daphne Garden Site Toplantısında vatandaşlarla buluşup projelerini anlattı. Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan Hüseyin Avni Sipahi, yerli ve milli bir yönetim modeliyle çalışacaklarını belirterek,”Belediye başkanı olduğumda ‘Çekmeköy cebimde, başkan emrimde’ projemizle isteği ve talebi olan bütün vatandaşlarımız, bana ve çalışma arkadaşlarımıza anında ulaşabilecek. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım" dedi.

 

Kiranın 6 ayı bizden

 

En büyük projelerinin ise ‘Ev sahibi rahat, kiracıya hayat’ projesinin olduğunu belirten Sipahi, sözlerine şöyle devam etti:"Kiranın 6 ayı belediyeden olacak. 6 ayı da kiracıdan olacak.  Belediyenin yıllık 280 milyon TL bütçesinden yapacağım 3 milyon TL kira yardımı bizleri batırmaz. Bu bütçe zaten Çekmeköy halkına ait. 

 

 

Ev hanımlarına müjde

 

Üçüncü projemiz, ‘Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız. Ev hanımları bu sayede ev bütçesine katkıda bulunacak. Gençlere ve çocuklara da eğitim, spor ile sanat alanında eğitim verecek merkezler kuracağız. Çocuklarımızın hangi alana yatkınlığı varsa destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Halk, çocuklarımızı bize emanet edecek biz de onları yetiştireceğiz. Anneler de çocukları bize emanet iken ev işlerini rahatça yapabilecek. Başka ilçelerde olan ama bizim özlem duyduğumuz gençlik merkezi, spor salonları, sinema ve kültür alanları da önceliğimiz olacak. Alt yapı ve üst yapı olarak ne eksik varsa onları da yapacak güce sahibiz. 

Parkı olmayan mahalle olur mu?

Bizim yaptığımızın üzerine taş bile koymadı gelen başkanlar. Sizler de bunu biliyorsunuz. Bu düzene son verin, Çekmeköy yerinde saymasın. Parkı olmayan mahalle olur mu? İnsanlar Çatalçeşme'de çocuklarını oynatacağı bir parka bile sahip değiller.  Vatandaşın imar sorunu da önceliğimiz olacak.  Herkese eşit ve adil imar da prensiplerimiz arasında yer alacak. Projelerimizden biri de Çekmeköy'de yaşayan insanlara iş alanı yaratmak olacak. Seçimi kazandığımızda  belediye başkanı da üyeler de milli olacak” dedi

Editör: Haber Merkezi