Karabük Valisi Fuat Gürel, göreve atandıktan sonra hemşehrilerinden akın akın hayırlı olsun ziyareti alıyor. ‘’Iğdır’ın Karabük’teki gururu’’ olarak adlandırılan vali Fuat Gürel’in son ziyaretçileri İstanbul’dan oldu. TV Program Yapımcısı ve Sunucusu Kıyas Çimen ile İstanbul Avcılar Belediye Meclis üyesi Erol Aydeniz, Iğdır’ın Karakoyunlu beldesinden olan Gürel’e hayırlı olsun ziyaretine gitti. Valilik  makamında gerçekleşen görüşmenin ana konusu Iğdır ve Iğdırlılar oldu.

HEMŞEHRİLERİME BOL SELAM GÖTÜRÜN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Gürel nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, ‘’İstanbul’daki Iğdır’lı Hemşerilerime selamlarımı götürün. İlk fırsatta İstanbul’da hemşehrilerimle geniş katılımlı bir toplantıda buluşmak isterim” dedi.

IĞDIR ÜLKEMİZİN EN UÇ NOKTASIDIR

Vali Fuat Gürel, Iğdırın tarihi ve kültürel değerlerinin öne çıkarılması adına çeşitli çalışmaların yapılması gerektiğinin altını çizerek, ‘’Iğdır ülkemizin Doğu Anadolu’da ki en uç noktasıdır. Tarihsel ve kültürel çok önemli değerleri var. Basın yayından ve sosyal alanlardan takip ettiğim kadarıyla sizler imkanlarınız ölçüsünde elinizden geleni yapıyorsunuz. Ancak, Iğdır daha geniş kitlelere tanıtılmalıdır. Yani, konu Iğdır ve Iğdırlılar olunca, Valisinden Belediye başkanına dernek bakanından iş insanına hepimize görevler düşüyor’’ dedi.

IĞDIR BELGESELİ HEDİYE EDİLDİ

Kıyas Çimen ve Erol Aydeniz, ziyaret sonrası DORUK MEDYA’nın hazırladığı Iğdır belgeselini ve Iğdır sporun formasını Vali Gürel’e hediye ettiler.

Kent Yaşam Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi