Divan başkanlığını CHP Bahçelievler eski İlçe Başkanı olan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yardımcılığını ise Seyit Ali Aydoğmuş ve Musa Çulha’nın yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Aleyhte ve lehte konuşmalarla zaman zaman gergin anların yaşandığı kongrede, yapılan seçim sonucu tek aday olan mevcut Başkan Özgür Çelik, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Birlik ve beraberlik içerisinde tek aday ile kongreye gidilmesi noktasında çaba gösteren tüm isimlere teşekkür eden CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, görevi ilk devraldığı dönemde üst üste yaşanan zorlu seçim süreçlerinden geçtiklerini, başarılı sonuçlar elde ettiklerini ve yerel seçimlerden birinci ilçe olarak çıkmaktan onur duyduğunu belirtti.

LİSTEDE İSMİNİ GÖREMEYENLERE SESLENDİ

“Kimin önde yürüdüğünü, kimin yönetici veya delege olduğunu değil, ülkenin nereye gittiğini düşünmek zorundayız” diyerek konuşmasına devam eden CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, listede ismini göremeyenlere seslenmek istediğini belirten bir konuşma yaptı.

Çelik, “Yoğun seçim temposundan dolayı kapsamlı örgüt çalışması yapamadığımız için, belki de şu salonda halen elini sıkmadığım kişiler vardır. Merak etmeyin, bu dönem çok güçlü mahalle yönetimleri kuracağız” dedi.

Her mahallenin kendi saymanı, kendi başkanı, yöneticisi, bilişimcisi yani tüm detaylarıyla ana kademe gibi yönetimlerinin oluşturulacağını ifade eden Özgür Çelik, ”Çok güçlü komisyonlar kuracağız. Öyle ki komisyon başkanlığı, belki ilçe başkanlığından bile daha önemli bir görev olacak. Örgüt yapımızı Bahçelievler’de ilmek ilmek dokuyacağız ve yeniden ‘Biz’ olarak mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP’Yİ İKTİDAR YAPACAĞIZ

Erken seçim olsun veya olmasın, yerel seçim sürecini başlatarak, hep birlikte önce Bahçelievler’de sonra da Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacaklarını söyleyen Çelik, yerel seçimdeki başarılar için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, parti yöneticilerine, milletvekillerine, tüm örgütüne ve ailesine teşekkür etti. Birlik çağrısına el uzatan partili büyüklerine de şükranlarını sundu.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

1) Uğur Alaca

2) Danış Akpolat

3) Hülya Aksoy

4) Gülçin Akyıldız

5) Özlem Aydın

6) Ahmet Bora

7) Münir Daşdan

8) Bahozcan Denli

9) Nadiye Demir

10) Kazım Dündar

11) Seyit Ekşi

12) Belgüzar Gökçe

13) Savaş Gül

14) Zelal Kıran

15) Ali Fırat Öztürk

16) Seda Sümer

17) Cennet Şimşek

18) Nilüfer Şimşek

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

1) Gaffur Fırat Sever

2) Harun Temel

3) Ladise Has

4) İbrahim Kösem

5) Ergün Taş

6) Yılmaz Demirli

7) Fikret Metin

8) Güner Aras

9) Fadime Demir

10) Mustafa Mert

11) Dursun Kızılalp

12) Hüseyin Yıldırım

13) Mehmetcan Yıldız

14) Aliekber Alp

15) Ali Conba

16) Ebru Demirel

17) Dervişhan Köseoğlu

18) Metin Özkan

İL KONGRE BELEGELERİ

1) Özgür Çelik

2) Mehmet Ali Özkan

3) Hüseyin Özkahraman

4) Hüseyin Aydoğdu

5) Gökmen Güneş

6) Mehmet Ali Acar

7) Semiha Çetinkaya

8) İlksen Sorhun

9) Şükriye Aydın

10) Pınar Bekpınar

11) Gülsüm İngin

12) Sinem Kırçiçek

13) Özden Yağız

14) Ali Aktaş

15) Burak Yıldırım

16) Süleyman Yeşil

17) Mahir Sürensoy

18) İsmail Koç

19) Rüstem Öztekin

20) Hüseyin Küçük

21) Mehmet Ön

Editör: Haber Merkezi