Zeytinburnu Belediye Meclis Başkan Vekili Cemal Merdan;

“Bu ülke hepimizin. İnşallah ülkemizde birlik ve beraberlik artacak. Türkiye’nin menfaati için atılan bu adımla inşallah beka sorunumuz ortadan kalkacak. Allah askerimizin ayağına taş değdirmesin”

CHP Zeytinburnu Gurup Başkan Vekili Hasan Hüseyin Üsküdar;

“Kahraman ordumuzun başlattığı Barış Pınarı Harekatı’n dan, Mehmetçiğimizin sağ salim dönmesini diliyorum. Terör nereden gelirse gelsin lanet olsun. Parti olarak ordumuzun yanındayız. Zor şartlar birlik oluşturmanın gerektiğini gösteriyoruz. Türk hiç bir zaman ayılmamalı. Siyasi gündemler farklı ama bu durum farklı”

Ak Parti Gurup Başkan Vekili Muhammet Kaynar;

“Cumhurbaşkanımızın talimatı ile güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek, Suriyelilerin ülkelerine güvenli bir şekilde dönebilmesi hedefiyle başlatılan harekata katılan askerimizin Allah yar ve yardımcı olsun”

MHP Meclis Üyesi Reşat Ok; 

“Silahlı kuvvetlerimiz tarafından barış harekatına katlan askerlerimizin başarılı bir şekilde dönmelerini diliyorum”

İYİ Parti Meclis Üyesi Mustafa Güreler:

“Kahraman şanlı ordumuza başarılar diliyoruz. Milli varlığımızı korumak için milyonlarca şehit vermiş Mehmetçiğimiz, öncesinde olduğu gibi bu günde hain pusuda yatanların heveslerini kursağında bırakacaktır”

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy; 

"Barış Pınarı Harekatı için giden mehmetçiğimizin burunları kanamadan yurda dönmeleri en büyük temennimdir. Bu bir iç güvenlik hareketi, Suriyeyi stabilize etme hareketidir. Muvaffakiyet diliyorum"

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam  

Editör: Haber Merkezi