Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konsere; MHP MYK Üyeleri Nevzat Ünlütürk ve Şahin Gürz, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyda Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP ve AK Parti yöneticileri, ülkü ocakları mensupları, şehit Hakkı Doğan ve şehit Emre Baysal’ın aileleri, spor kulüpleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yerel seçim temposunun her geçen gün arttığı Sancaktepe'de moral ve motivasyonun artırılması amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Teşkilatı tarafından konser düzenlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı programda, Kafkans dans gösterileri konukların büyük beğenisini kazandı.

Erdoğan Özel görüşmesi saat kaçta? Görüşmede Gezi Parkı detayı Erdoğan Özel görüşmesi saat kaçta? Görüşmede Gezi Parkı detayı

ARZU KARAALİOĞLU: “BURADA AYRIMCILIĞA YER YOKTUR, BURADA AYMAZLIĞA GEÇİT YOKTUR”

"Yerel seçim çalışmaları öncesinde ve çalışmalar kapsamında uygun zaman, uygun ortam aramadan Sancaktepe’de dava arkadaşlarımız ve gönüldaşlarımızla beraber geceleri uyumadan, gündüzleri soluk almadan yüksek fedakarlıklarla mezhebi, inancı, kökeni, yöreleri ne olursa olsun sıkılmadık el, çalınmadık kapı, dinlenmeyen sorun bırakmadan vatandaşlarımıza hizmetimizi ve görevimizi üstün gayretle ifa ediyoruz ve edeceğiz. Tam bir inanç ve kalbi rahatlıkla biliyoruz ki İstanbul’u ve Sancaktepe’yi daha da güzelleştirecek, daha da yükseltecek, sorunlarından kalıcı şekilde kurtarıp, yaşanabilirliği artıracak değerli şahsiyetler Sayın Murat Kurum ve Sayın Şeyma Döğücüdür. Slogan belediyeciliği, sosyal medya belediyeciliği, ideolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Sancaktepe’de fırsat bulamayacaktır. Sancaktepe kardeşliğin timsalidir, burada ayrımcılığa yer yoktur, burada aymazlığa geçit yoktur."

“HER YOL ARKADAŞIMIZDA TAM BİR UZLAŞMA VE KARARLILIK VARDIR”

"Sancaktepe’de Türkiye’mizin her yöresinin kokusu hakimdir. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı milletimizin her ferdine kucağını açmış ve sinesinde bir araya getirmiştir. Bu ittifakın gönlünde herkese yer vardır. Bizim yüreğimiz herkesi kucaklamaya yetecektir. Bize göre bütün vatandaşlarımız Cenab-ı Allah’ın bir emanetidir. Biz herkesi büyük Türk milletinin saygıdeğer bir evladı olarak görüyoruz ve bu şuur ile hizmete gayret gösteriyoruz. Kesin bir şekilde yüce huzurlarınız da beyan ediyorum; Sancaktepe’nin kalkınmasının temini, dört başı mamur bir halde gelişiminin aksamaması, Sancaktepeli hemşehrilerimizin hak ettiği imkanlara ve fırsatlara ulaşmaya kesintisiz devam etmesi, Cumhur İttifakı’nın ilke ve hedeflerine ulaşması için her dava arkadaşımızda, her kardeşimizde her yol arkadaşımızda tam bir uzlaşma ve kararlılık vardır."

“SANCAKTEPEMİZ BİZATİHİ CUMHURUN ZAFER TACI OLACAKTIR”

"İsmi ile müsamma ve manidar olan Sancaktepe, Cumhur İttifakı’nın ortaya koyduğu öz verili, samimi ve ön şartsız hizmet arzusunun, ayırmadan-ayrışmadan birlik ve dirlik siyasetinin yegane sancağı ve temsilcisi olarak 31 Mart 2024 tarihinde tekrardan Cumhur’un mührü ile Şeyma Döğücü’yü Belediye Başkanı olarak seçecek ve bu eşsiz, kalıcı hizmetlerin ve güven ikliminin devamını sağlayacaktır. 31 Mart seçimlerinde Sancaktepemiz bizatihi cumhurun zafer tacı olacaktır. Sancaktepemize teşrif edip, birazdan gönüllerimizi şad edecek olan, yüreğimizde ki destanları harlayan Ali Kınık Kardeşime şimdiden teşekkür ediyorum, sesine ve yüreğine sağlık. Ayrıca, bu gönül coşkunluğumuzda, programımızda emekleri geçen ve hizmet eden kardeşlerime en kalbi şükranlarımı iletiyor ve değerli hazirun başta olmak üzere her birinize hürmetlerimi sunuyorum. Ne mutlu Türküm diyene!"

ŞEYMA DÖĞÜCÜ: “İNŞA ETMENİN YANI SIRA İHYA ETMEYİ DE UNUTMAYACAKSINIZ”

"Sizlerin bu coşkusu 31 Mart’a kadar bizlere motivasyon olacak. Siz coşkulu, güçlü olun ki biz de o gücü arkamızda hissedelim. Durmadan, yorulmadan Sancaktepe için kentimiz için, ülkemiz için koşturmaya devam edelim. Bu gücü sizlerden alıyoruz. İyi ki varsınız. 5 yıl önce Sancaktepe için çıktığımız bu yolda alnımız ak, yüzümüz pak. Çünkü hiç durmadan çalıştık. Öyle kayak tatili falan demedik. Arkadaşlarımıza çok çalışacağız, ailenizi unutun dedik helalliğimizi aldık cebimize koyduk. Çünkü bu iş öyle bir iş. Bu işe kendinizi feda etmezseniz. Ben buradan başka bir yere zıplayayım diye bakarsanız bu işleri yapamazsınız. Belediyecilik gönül işidir, dava işidir. İnşa etmenin yanı sıra ihya etmeyi de unutmayacaksınız."

“TÜM HARCAMALARI VATANDAŞIMIZIN YARARINA YAPTIK”

"Sancaktepe’ye ilk geldiğimiz günlerde kadınların, gençlerin halini görmüştük. Maalesef internet kafelerde vakit öldüren gençler, hanımefendilerin yeteneklerini, kendilerini geliştirecek kursların eksikliği vardı. AK Parti belediyeciliğiyle bu konuda gerekli çalışmaları yaptık. İlk 5 yılımız bunları planlamak ve yapmakla geçti. İkinci beş yılımız bu hizmetleri yukarıya taşımakla geçti. Bize bu birikimleri çoğaltmak ve ilçe geneline yaymak düştü. Şu anda da en büyük problemlerimizi tespit ederek çocuklarımızın eğitimi için gerekli çalışmaları yaptık. Bu kapsamda ilçemize tam 18 tane okul kazandırdık. Çocuklar bizim için çok önemli. Onlar sizin bize emaneti. İBB sadece iki kreş yaparken, biz kendi kaynaklarımızla 11 tane kreş yaptık. Milletin bir kuruşunu kimseye peşkeş çekmedik. Hep planlı hareket ettik. Tüm harcamaları vatandaşımızın yararına yaptık."

“MUTLAKA O TESİSLERE GİDİN, GÖRÜN”

"Bir araya geldiğim hanım kardeşlerim sosyal alanlar, tesisler istiyorlardı. Hanımeli Kafe, Paşaköy Sosyal Tesisleri, Yenidoğan Sosyal Tesisleri’ni sizler için hizmete açtık. Mutlaka o tesislere gidin, görün. Aydos Millet Bahçesi de tamamlanmak üzere. 10 gün içerisinde açılışını yapacağız."

Editör: Anıl Kılıçlı