Küçükçekmece Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği, 4-10 Nisan Polis Haftası’na denk getirerek bir iftar programı düzenledi. Florya Uludağ Et Lokantası’ndaki iftara Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Bambal, Küçükçekmece Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Ali Şayir, ilçe emniyet müdürlüğü birim amirleri, dernek yöneticileri ve derneğe maddi manevi katkısı olan bazı iş insanları katıldı.

İlçe emniyet müdürlüğünün araç gereç ve benzeri ihtiyaçlarıyla, polis memurlarının sosyal yaşamlarındaki ihtiyaçlarına katkı sunmak amacıyla kurulan derneğin başkanı Ali Şayir iftar sonrasında Kent Yaşam’a konuştu.

ŞAYİR: MESLEK ARKADAŞLARIMIZ İÇİN BİRÇOK PROJELERİMİZ VAR

Başkan Ali Şayir, katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletirken, derneğin faaliyetlerini ve projelerini basın mensuplarına açıkladı. Şayir, “Pandemi döneminin ardından yeni kurulmuş bir dernektik. Buna rağmen, yönetim kurulumuzda görev yapan arkadaşlarımız başta olmak üzere hayırsever iş insanlarımızın katkısı ile altı adet araç alarak emniyet müdürlüğümüzün hizmetine sunduk. Polislerimizin çocuklarına eğitim bursları sağladık. Fakat asıl projelerimizle ilgili çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde start vermiş olacağız. Mutlaka Küçükçekmecemizde bir polis evi inşa etmek istiyoruz. Arsası polis teşkilatına ait olan bir yerde bu projemizi hayata geçireceğiz. Polis memurlarının daha iyi koşullarda yaşayarak doğasında stres olan mesleklerini daha dinç kafayla icra etmelerine katkı sunmayı önemsiyoruz. Marketlerden, özel okullardan, akaryakıt istasyonlarından, GSM operatörlerinden, özel sağlık kuruluşlarından daha ekonomik koşullarda yararlanmalarını sağlamak için çalışmalar yapmaya başladık” diye konuştu. SÜLEYMAN ÇAY- KENT YAŞAM