Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sait Yüksek'in liderliğinde ve Genel Sekreter Neslihan Güvenilir'in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı, Aile Bakanlığı'ndan gelen psikososyal alanında görev yapan uzman çalışanların katılımıyla daha anlamlı bir hale geldi. Etkinlikte, bağımlılıkla ilgili, kadına şiddetle alakalı konularda uzmanlaşmış profesyoneller, şiddet mağduru evlerdeki çocuk psikolojisi ve kadınların desteklenmesi konularında önemli bilgiler verdi.

Aile Bakanlığı temsilcileri, kahvaltıdaki katılımcılara KADES uygulamasının ve kadınlara sağlanan hizmetler hakkında detaylı bilgiler paylaştılar. Psikososyal alanında görev yapan çalışanlar, kadınlara sunulan destek ve hizmetlerin, onları yalnız bırakmadığını vurgulayarak, toplumda farkındalık oluşturmayı amaçladılar.

Özgür Özel: Almanya'da emekli maaşımız 272 Euro dedim inanmadılar Özgür Özel: Almanya'da emekli maaşımız 272 Euro dedim inanmadılar

GÜVENİLİR: SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDECEĞİZ

Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın düzenlediği bu etkinlik, emekçi kadınları desteklemenin yanı sıra, kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyor. Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Neslihan Güvenilir, etkinlikle birlikte kadın üyelerine yönelik sosyal sorumluluk projelerine de devam edeceğini belirtti.

YÜKSEK’TEN MESAJ

Davetlilere katıldıkları için teşekkür eden Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sait Yüksek, kadınların toplumda ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti ve oda olarak maddi manevi her desteği esirgemeyeceklerini bir kez daha vurguladı.

Bu tür etkinlikler, kadınların toplum içinde daha güçlü ve desteklenmiş hissetmelerine katkı sağlamak adına önemli bir adım olmaya devam ediyor. Sefaköy Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın gerçekleştirdiği bu etkinlik, emekçi kadınlara verilen değeri bir kez daha vurguluyor. Sümeyra Duğan

Editör: Anıl Kılıçlı