Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı

Adaylığını ilk kez Kent Yaşam gazetesine verdiği röportajla açıklayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Enver Şengül sahaya indi.

Trabzonlu olan Şengül, Küçükçekmece Trabzonlular Derneği’nde küçük bir hemşehri grubu ile kahvaltıda buluşarak adaylığını duyurdu. Mevcut Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin de Trabzonlu ve derneğin üyesi olması nedeniyle dikkat çekicİ bir başlangıç oldu.

Şengül’ün adaylık açıklamasına Küçükçekmece Trabzonlular Derneği Başkanı Hafız Şirazi Kaba, Ak Parti Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ayşe Demir, Ak Parti Küçükçekmece İlçe Teşkilat Başkanı Hikmet Kişmiroğlu ve Şengül’ün bir grup dostu katıldı.

“BAYRAĞI ÇEBİ’DEN DEVİR ALACAĞIM”

Konuşmasında Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin hemşehrileri ve dostları olduğunu vurgulayan Şengül, Çebi’nin kibar, iletişimi güçlü, yüreği güzel bir insan olduğunu ifade etti. Fakat bir Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı olarak hizmet üretmekte yetersiz kaldığına vurgu yaptı. “Her ikimizde Küçükçekmece Trabzonlular Derneği üyesiyiz. Fakat bizim hemşehrilik anlayışımız tüm Küçükçekmece’yi kapsar. Ben hemşehrilerime daha iyi hizmet edebilecek tecrübeye sahip olduğum için bayrağı Çebi’den  devir alacağım.” Dedi.

“YATIRIMLARDA HEP İMZAM OLDU”

Enver Şengül, “on yıl boyunca Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Küçükçekmece’nin prestijini artıran yatırımlarda hep imzam oldu. Fakat hayallerimizi ve projelerimizi 10 yıla sığdıramadık. Yarım kalan işlerimiz var. O yüzden ‘nerede kalmıştık?’ diyorum. Mevcut belediye başkanına ve Ak Partimizin isimleri geçen aday adaylarına baktığımda hiçbirisinin benim kadar belediyecilik bilgisi ve hizmeti yok.”

Trabzonlu hemşehrilerim beni yalnız bırakmayacak ve destekleyeceklerdir. Ben bugün sadece aday adaylığımı yakın çevremdeki arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Küçükçekmece için hayallerimiz gibi projelerimizde uzun süredir hazır. Birlikte çalışacağımız bürokrat kadrosu hazır. Adaylaştığımda Küçükçekmece halkının geçmiş hizmetlerimizin vefası olarak emaneti ehil olan ekimize teslim edeceğine yürekten inanıyorum.” TAYFUN ERCAN- KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı