İstanbul Bağcılar'da yaşanan bir olay, Türkiye gündemini sarstı. İddiaya göre damacana su satışı yapan Metin Şenay isimli kişi, iş yerinde yalıtımlı bir oda yaparak çocuklara bu odada tecavüz etti.

POLİS BASKIN YAPTI

HalkTV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, 24 Mayıs 2023'te Bağcılar'da 12 yaşındaki M.Y., ders saatleri sona ermesine rağmen evine dönmedi.

Ailenin başvurusu üzerine çevredeki kameraları inceleyen polis, saat 12.40 sıralarında okuldan çıkan M.Y.'nin, mahallenin sucusu Şenay'ın aracına bindiğini tespit edildi. 

ÇOK SAYIDA ÇOCUĞUN GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞILDI

Şenay'ın işyerine baskın düzenleyen polisler, M.Y.'yi ses yalıtımlı süngerle kaplı bir odada baygın halde bulundu. Odada bulunun dijital materyallere el koyan polisler, M.Y. dışında çok sayıda çocuğun da o odada istismara uğradığı görüntülere ulaştı.

Tutuklanan Metin Şenay'ın soruşturmasını Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı yürüttü. Yargılama sürecinde, M.Y'yi dükkana götüren Şenay'ın alıkoyduğu çocuğa "Tuvaletin gelirse buna yapacaksın" diyerek bir kap uzattığı, sonrasında da istismar ettiği ortaya çıktı.

9 AY ÖNCE GOOGLE YORUMLARINDA İHBARDA BULUNULMUŞ

Glcn Turan ismindeki bir Google kullanıcısının, işletmenin değerlendirmelerine bir yorum bırakarak ihbarda bulunduğu da ortaya çıktı.

Resim

DAHA ÖNCE BERAAT ETMİŞ!

Yok böyle intihar; Akrep yiyip hayatına son verdi Yok böyle intihar; Akrep yiyip hayatına son verdi

Metin Şenay, 2009 yılında Gaziosmanpaşa'da bir çocuğa yönelik istismar suçlaması ile Bakırköy 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nce yargılanıp delil yetersizliği gerekçe gösterilerek beraat etmişti.

Editör: Anıl Kılıçlı