Silivri Belediyesi, 2025 yılında gerçekleştirilecek üniversite sınavlarına (TYT, AYT, YDT, MSÜ) girecek öğrencilere yönelik sağladığı sınav başvuru ücreti desteğiyle gençlerin eğitim yolculuğuna önemli bir katkıda bulundu.

Daha önce başvuru süreci tamamlanan bu destek kapsamında, Silivri’de ikamet eden 1.871 öğrenci sınav başvuru ücreti desteğinden faydalandı. Belediyeye başvurusunu gerçekleştiren öğrencilerin banka hesaplarına sınav ücretlerinin ödemeleri yatırıldı. Toplamda yaklaşık 2,5 milyon TL tutarındaki ödeme, Silivri Belediyesi tarafından karşılandı.

Beyoğlu’nda 19 Mayıs dolu dolu geçecek Beyoğlu’nda 19 Mayıs dolu dolu geçecek

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eğitimin geleceğe yapılan en önemli yatırım olduğunu vurgulayarak, gençlerin her zaman yanında olduklarını ve bu tür desteklerin artarak devam edeceğini belirtti.