Partililerine ulaşma adına sabahın erken saatinde sahaya çıkan aday adayları, akşam geç saatlere kadar toplantılara katılarak, hem kendilerini anlatmaktalar hemde seçilmeleri halinde neler yapabileceklerini anlatma imkanı bulmaktalar. Listede yer alsamda almasamda, partimin emrinde olacağım






CHP 3. Bölge önseçim adayı Av.Sinan Bayat'ta diyer önseçim adaylarıyla beraber katıldığı toplantılarda yaptığı konuşmalarda, üyelerin vereceği karara saygı duyacağını belirti. Bayat, Genel merkezimiz üyelere çok önemli bir fırsat sundu ve kendi adayını belirleme hakkı verdi. Bizlerde buna saygı duyacağız ve sonuç ne olursa olsun, partim için ve partimin vereceği hiçbir görevden kaçınmayacağım.



Yaşım genç ama benim siyasi terbiyem bunu gerektiriyor. Bunu yürekten söylüyorum dedi. Bayat, 3. bölgedeki ziyaretlerini sürdürürken 20 yıl Kent YAŞAM Gazetesinin temsilciliğini yapan ve şimdi kendi gazetesini çıkaran Salih Kepenek'ide ziyaret etti. Sinan Bayat gibi genç adayların tercih edilmesinden yana olduğunu söyleyen Kepenek'de, kendisininde tercihinin gençlerden yana olacağını söyledi..


Editör: Haber Merkezi