AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik siyasi tantım ve halkla ilişkiler çalışmasını tempolu ve ara vermeden sürdürüyor.

Hazırlanan program çerçevesinde hergün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Salih Bayraktar, esnaf ve mahalle sakinlerini ziyaret edip, taleplerini not alırken, sorunları da dinleyip, çözüm önerilerini paylaşıyor.

AK Parti Belediye Başkan Adaylığıyla seçim yarışına farklı bir soluk getiren Salih Bayraktar en büyük rakibi CHP’li Belediye Başkanı Şükrü Genç’ten başkanlık koltuğunu alma mücadelesi veriyor. Sarıyer’e AK Parti Belediyeciliğini getirerek, ilçenin sorunlarını çözüp, vatandaşların her anlamda huzurlu ve rahat bir yaşam sürmesini sağlayacaklarını belirten Salih Bayraktar, bu düşüncelerini ziyarette bulunduğu Ferahevler Mahallesi sakinleriyle de paylaştı.

Ferahevler Mahallesi ziyareti sırasında esnafla ayaküstü sohbet eden Bayraktar, AK Parti Seçim İrtibat Bürosu’na da uğrayıp, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ferahevler Mahallesi sakinlerinden yoğun ilgi gören Bayraktar, “Biz sizler için varız. Göreve geldiğimizde de sizler için çalışıp, hizmet üreteceğiz” dedi.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi