İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Ayhan Bölükbaşı, partisinin Bahçelievler İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Bölükbaşı, ziyaret esnasında enflasyondan ve ülkenin sorunlarından bahsetti.

Yeterki sandık halkın önüne gelsin, seçmen gereğini yapacak

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Ayhan Bölükbaşı; 2002’de AK Parti hükümet olduğu zaman enflasyon % 29 idi. 20 yıl sonra bugün ise enflasyon % 50’nin üzerinde.
O dönem Türkiye’nin borcu 130 Milyar dolar civarı idi. Şimdi ise Kamu ve özel  toplam borcumuz 500 milyar dolar civarında, bugün ülkemiz ekonomik olarak çok daha kötü durumda. 
Onun için er geç seçim sandığı aziz milletimizin önüne geldiğinde seçmen AK Parti’yi tasfiye edecek. Yeterki sandık halkın önüne gelsin, seçmen gereğini yapacak''dedi.

Bölükbaş, Merhum Süleyman Demirel’in bir sözü var “Boş tencerenin indiremeyeceği iktidar yoktur.” Bu Aziz millet adaletin, hukukun tarafsız uygulanmasını istiyor. Partimize katılan İş insanları ciddi baskılar  görebiliyor. Şu sözü unutmamak lazım. “Zulümle abat olunmaz”. İYİ Parti'nin kuruluşu ve başarıları üniversitelerde ders konusu olarak okutulacak. Çevirin yüzünüzü güneşe, İYİ’ler ve Cesurlar artık Tarih sahnesinde. Seçimlerde göreceksiniz İYİ Parti tahminlerin çok ötesinde bir oy olacak ve İnşallah Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER Başbakan olacak.''diye devam etti.

Ayhan Bölükbaşı,konuşma sonrası ilçe başkanı Oğuz Albay ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber yeni üyelere rozet taktı.

Bölükbaşı, ilçeye ziyaretinde İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay, mahalle başkanları, İlçe yönetim kurulu, gençlik kolu üyeleride yer aldı.
 

ELİZAN FİDAN / KENT YAŞAM GAZETESİ

Editör: Haber Merkezi