Sosyal aktivitelerinde yapılabileceği yeni ilçe binası açılışına; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Onursal Adıgüzel, Oğuz Kaan Salıcı, Yüksel Taşkın, Fethi Açıkel ve Gökçe Gökçen, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Suat Özçağdaş Yürüyüş mesajı;

Açılışta konuşan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, iktidara yürüyüş mesajları vererek, “İlçe örgütü olarak, yeni ilçe binamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yeni ilçe binamız, iktidara yürüyüşümüzün kıvılcımı olacaktır. Yeni binamızda büyük emekleri bulunan tüm örgütümüze teşekkür ediyorum.

Yeni İlçe Başkanlığımız sadece yeni bir bina değil! Aynı zamanda yeni bir siyasal tasarım da içeriyor! Yeni bir siyasal mekân tasarımı ile hazırlanan bu binada çocuklar, gençler, kadınlar, sivil toplum kuruluşları için alanlar bulunuyor.  Değerli İl Başkanım Canan Kaftancıoğlu ile başladı bu yolculuk. Projemize verdiği destek ile yola çıktık. Kuşkusuz bu bina için emek veren, destek veren yüzlerce kişi var. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Ancak bunlardan ikisini, covid nedeniyle kaybettiğimiz iki canımızı, İlçe Başkan Yardımcımız Ziya Akyüz’ü ve İl Başkan Yardımcımız Kemal Gülhan’ı minnet ve özlemle anıyorum. Onlar olmasaydı bu mümkün olmazdı. Ruhları şad, mekânları cennet olsun!

Bugün burada hep birlikte Üsküdar için yeni bir başlangıç yapıyoruz. Üsküdar’ın anahtarı, sizlersiniz ve bizleriz ve hepimiziz” dedi.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş‘ın açılış konuşmasının ardından sırasıyla söz alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Gökçe Gökçen, Onursal Adıgüzel, Fethi Açıkel, Yüksel Taşkın, Gamze Akkuş İlgezdi partililer ve vatandaşlara hitap ettiler. Soğuk havaya rağmen açılış törenine yoğun katılım dikkatleri çekti.

Kaftancıoğlu; "Genel başkandan mesaj var"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ileterek başladığı konuşmasında, “Bizler, CHP’ye yakışır binalarımızı oturmak için değil, saha çalışmalarımızı, vatandaşla buluşmalarımızı daha planlı, programlı ve sistematik bir şekilde yapmak üzere oluşturuyoruz. Sokakta halkın derdiyle dertlenen, vatandaşın derdini nasıl çözeceğini bilen bir örgütüz.

Bu güzel binayı örgütümüze kazandıran İlçe Başkanımıza ve kendisinin şahsında, bu fikre inanan, emek veren bütün yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Karşımızda, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi binamız. Arkamızda, kendisi de Üsküdar’da yaşayan ittifakımız İYİ Parti’nin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in fotoğrafı. Hep beraber, atı alanın Üsküdar’ı geçtiği değil, eşitliğin, kardeşliğin, özgürlüğün, barışın ortaklaştırdığı bir dünyada hep birlikte derin nefes alacağız” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke de yaptıkları konuşmalarda, Üsküdar ilçe örgütünün açılışında bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Üsküdar’ın iktidara hazır olduğunu gördüklerini ve hep birlikte halkın iktidarına sayılı günler kaldığını belirttiler.

Konuşmaların ardından, CHP Üsküdar İlçe binasının açılış kurdelesi kesildi ve İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, davetlilere ve partililere binayı tanıttı. SIDIKA BAYLAN-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi