Ak Parti kuruluşunda yer alan 12 yıldır hizmet eden Partinin bütün kademelerinde hizmet veren İş adamı Ünsal KILIÇ İstanbul 3.bölgede yaşayan hemşehrilerinin oylarını Ak Partiye kazandırmak için Aday Adayı olduğunu sözleriyle vurguladı.

Aday Adaylık konusunda açıklamada bulunan Ak Parti İstanbul 3. Bölge Aday Adayı İş Adamı Ünsal KILIÇ : Tabandan gelen talep üzerine aday adayı olduğunu ifade ederek konuşmalarını şöyle sürdürdü...

Sürekli dünyada yükselen yatırımlarıyla 2023 hedefini tutturmak, Ülkemizi iyi noktaya getirmek için gece gündüz çalışan Ak Partiden seçilip Türkiye’ye hizmet etmek için aday oldu.
“Çevremden ve Özellikle hemşehrilerimizden tabandan gelen talep üzerine Ak Parti İstanbul 3. Bölge Aday Adayı oldum” dedi.

Ülkemizin birliği,İnsanımızın huzuru için mücadele eden kardeşlerimizden ŞEHEDET ŞERBETİNİ içenler için; Resulullah (sav) buyurdular ki: "Cennete giren hiç kimse dünyaya geri dönmek istemez, yeryüzünde olan her şey orada vardır. Ancak şehid böyle değil. O, mazhar olduğu ikramlar sebebiyle yeryüzüne dönüp on kere şehit olmayı temenni eder" Ravi: Enes Kaynak: Buhari, Cihad 5, 21; Müjdesine Rabbım tüm şehitleri,Hasseten teröristlerle mücadele ederken şehit olan kardeşlerimizi mazhar eylesin. Aile efradına ve bütün milletimize sabır ve metanet ihsan eylesin. Terör belasından ülkemizi ve Islam Coğrafyasını Ari kılması Dua ve dilekle Cumamız mübarek olsun. 
Editör: Haber Merkezi