Küçükçekmece Gölbaşı Restaurant’ta düzenlenen geceye İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Futbol Federasyonu Başkanvekili İbrahim Memati, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece İYİ Parti İlçe Başkanı Fatma Çolak, Küçükçekmece Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kemal Can, Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Sandıkçı, Küçükçekmece Belediye Meclis üyelerinden Arife Hatunoğlu, Hafız Şirazi Kaba, Küçükçekmece Belediye Başkan Danışmanlarından Abdullah Kaya, Bektaş Davutoğlu, Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş ve Başkanvekili Cem Özel, Bi İnsan Derneği Genel Başkanı Naser Serbest, KİTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Ateşi, Kars Arpaçaylılar Federasyon Başkanı Oruç Oymak, Yaşam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karaali, futbolcular ve kalabalık davetli katıldı.

Ufuk Yaşa'nın sunuculuğunu üstlendiği etkinlikte ilk olarak yıl boyunca yapılan faaliyetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterimi yapıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan İstanbul Balkanspor Kulübü Başkanı Tamer Arslan, altyapı oluşturmak için düzenledikleri futbol okulunun çok verimli sonuçlar aldıklarını belirterek, “Spor kültürünün tabana yayılması ve gençlerimizin alacakları eğitimle futbol kulübümüze sürdürülebilir bir altyapı oluşturmak için hayata geçirdiğimiz futbol okulumuz verimli geçmiştir. Bu noktada, öğrencilerimizin istekliliği ve çok çalışmaları, değerli ailelerimizin katkıları, hocalarımızın gayretleriyle çok güzel bir eğitim dönemi yaşadık. İnşallah daha da güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen kaymakamlığımız, belediyemiz, milli eğitim müdürlüğümüz, kulüpler Birliğimiz, tüm yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından İstanbul Balkan Spor Kulübüne maddi manevi destek veren kurum ve kuruluşlar teşekkür plaketi takdim edildi. Paket merasimin ardından Beşiktaşlı futbolcu Domagoj Vida'nin imzalı forması açık artırma ile sahibini bulurken gerçekleşen çekilişin ardından yapılan eğlence programıyla Ufuk Yaşa ve Murat Balkan'ın birbirinden şarkılar ve türküleri davetiyeler doyasıya eğlendiler. KENT YAŞAM

--

Editör: Haber Merkezi