Türkiye'de yüksek enflasyon ve artan konut ile iş yeri kiraları, kiracılarla mülk sahiplerini karşı karşıya getirmeye devam ediyor.

Bakırköy pazarında bir kadın hırsızlık yapıp sonra 'bomba var' diye bağırdı Bakırköy pazarında bir kadın hırsızlık yapıp sonra 'bomba var' diye bağırdı

Son olarak İstanbul Sultangazi'de dün akşam yaşanan olayda, kuruyemiş işletmecisi kiracı aralarında yaşadıkları tartışma sonrasında dükkan sahibine pompalı tüfekle ateş açtı. Olay anında yoldan geçen bir kadın da kurşunların hedefi olarak yaralandı.

GÖZALTINA ALINDI

Mülk sahibi B.Ö. bacağından yaralanırken, bu sırada yoldan geçen K.S. isimli kadın kurşunların karnına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Kiracı, gözaltına alındı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kiracı S.Ö.’yü gözaltına alırken, ağır yaralanan kadın ve B.Ö., hastaneye kaldırıldı. Yaralı K.S.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Saldırgan S.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından kasten yaralama suçundan adliyeye sevk edildi.

Editör: Anıl Kılıçlı