Sultangazi Belediyesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nden sonra oluşan Meclis, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Sultangazi Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen oturumu, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman  Dursun yönetti.  " Sultangazi'de yaşayan 550 bin insanımıza hep birlikte güzel hizmetler yapacağız " diyen Başkan Dursun, yapılacak tüm çalışmalarda eşitlik, adalet ve hakkaniyete önem vereceklerini söyledi. Başkan Dursun, "Sultangazi'de yapılan yerel seçimler suhulet içerisinde geçtiği için tüm siyasi partilere teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte parti ayrımı olmadan tüm ilçenin konforlu ve huzurlu yaşaması için çalışacağız." dedi. 

Dünya Atletizm Arenasında Parlayan Yıldızlar: Ümraniyeli Sporcuların Başarısı! Dünya Atletizm Arenasında Parlayan Yıldızlar: Ümraniyeli Sporcuların Başarısı!

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda Meclis Başkan Vekilliği'ne Cemil Keskin seçildi. Oturumda ayrıca başkanlık divanı, belediye encümeni ve ihtisas komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. Marmara Belediyeler Birliği ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği üyelerinin de seçimi yapıldı.

Editör: Yusuf Hakkı Doğan