Lifebursa.com’da yer alan habere göre,Olay, Bursa’nın Karacabey ilçesinde gerçekleşti. Yüzde 60 engelli olan 22 yaşındaki Erkan Sarı bir süredir kız arkadaşını taciz edip, uygunsuz fotoğraf isteyen Suriyeli bir şahıs ile sosyal medya üzerinden tartışma yaşadı.  Suriyeli şahsı defalarca uyaran Sarı, tacizler kesilmeyince Suriyeli şahıs ile yüz yüze konuşmak için bir araya geldi. Ellerinde silah ve sopalar olan kalabalık bir Suriyeli grup Sarı'ya sopayla saldırdı. Sarı aldığı darbeler sonucunda kanlar içinde kaldı. 

UTANMADAN PAYLAŞTILAR

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Sosyal medya hesaplarından utanmadan olayı paylaşan Suriye uyruklu grup videoyu “Bu ülkede Türklere ve Kürtlere rahat yok” ifadeleri ile paylaştı. 

"BU ŞAHIŞLAR CEZA ALMALI"

Baba Dursun Sarı ise olay sonrası şu açıklamalarda bulundu; 

"Benim çocuğum yüzde 60 engelli. Olay günü oğlumu “senin doğum gününü kutlayacağız”diyerek Çamlık diye bilinen araziye götürüyorlar. 10 kişi bir anda oğluma saldırmaya başlıyor. Çocuğumu ilk gördüğümdeki görüntü gözümün önünden gitmiyor. Çocuğum zaten engelli tam düzelmeye başlamıştı, şimdi evden çıkamıyor. Saldıran gruptakilerin yaşı tutmadığı için denetimli serbestlik ile dışarıda elini kolunu sallayarak dolaştığını öğrendik. Yetkililere rica ediyorum bu şahıslara gerekli olan ceza ne ise verilsin. Bu tür olaylar ülkemizde artık yaşanmasın."

VALİLİK AÇIKLADI

Olayla ilgili kavgaya karışan Suriyeli grup, emniyet güçleri tarafından gözaltına alınıp tutuklandığı valilik tarafından açıklandı.