31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güngören Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksel Yalçın, CHP Güngören İlçe Başkanlığı yönetimi, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yalçın ilçe başkanlığı önünde yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, nasıl bir adaylık süreci geçireceğini ve kazanması halinde neler yapacağını söyledi.

YALÇIN: BARIŞA BARIŞA, BİRLEŞE BİRLEŞE

CHP Güngören İlçe Başkanlığı önünde partililere ve vatandaşlara seslenen Yüksel Yalçın, “Seçim süreci iki ay önce başladı ancak daha önceki adayımız Temel Başkanımızın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesiyle birlikte Güngören’in belediye başkan adayı olarak huzurunuzdayım. Bu soğuk havada buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum.

Salona sığmadığımız için buradayız. Birlikte omuz omuza çalışarak bir mücadele vereceğiz. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde ümit ediyoruz Güngören Belediyesi’nin önün Cumhuriyet Halk Partisi’nin meşalesini dikeceğiz.

Kutuplaştırma dilinden uzak duracağız. Sakin siyaset, sakin rekabet anlayışı içerisinde çalışacağız. Emeklerimizi, projelerimizi paylaşacağız. Ayrıştırıcı dile asla yer vermeyeceğiz. Biz samimiyetin ve sevginin yan yana olmasından yanayız. Barışa barışa, birleşe birleşe kazanacağız.

Önümüzdeki haftaki lansmanla projelerimizi açıklayacağız. Güngören’in önemli sorunları üzerine ekip olarak çalışıp çözüm üreteceğiz. Bizi aday gösteren parti yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun selamını da sizlere iletiyorum.” diye konuştu.

Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı

Editör: Anıl Kılıçlı