CHP’nin İstanbul’da birinci hedefleri arasında bulunan Başakşehir’de 4. Sıradan CHP Meclis Üyesi Adayı olarak gösterilen Zekeriya Tuncay, ikinci meclis üyeliği dönemi için hazır.

2019’da az bir farkla kazanılamayan Başakşehir Belediyesi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin İstanbul’daki önemli hedeflerinden biri. Mesut Öksüz’ün CHP’nin Başakşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Meclis üyeliği listeleri de belli oldu.

CHP Başakşehir Belediye Meclis Üyesi listesinde 4. Sıradan giren iş insanı Zekeriya Tuncay, ikinci dönemi için hazırlanıyor. Başakşehir için iddiaları ortaya koyan Tuncay, bu kez Başakşehir’i kazanacaklarını ve uzun yıllardır ilçede hüküm süren AK Parti iktidarına son vereceklerini dile getirdi.

Sonsuz Mavi Sergisi Küçükçekmece’de Sonsuz Mavi Sergisi Küçükçekmece’de

“1 NİSAN’DA BAŞAKŞEHİR BİZİM”

Başakşehir’in bu kez CHP yönetimine geçeceğine inandığını söyleyen CHP Başakşehir Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Tuncay, “Biz 38 bin oy farkla kaybettik. Sonrasında İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun ikinci kez seçilmesinde fark 8 bine düştü. Biz oy farkını şu an 8 bin olarak görüyoruz. Eskiden AK Parti güçlüydü ilçede ama artık öyle bir şey yok. Oraya havalimanı yapıldı ilçe sakinlerinin profili biraz değişti. 8 bin oy farkının da kapanacağını düşünüyoruz. Mesut Öksüz başkanımız iyi bir mühendis ve siyasetçidir. Kazanacağını düşünüyorum. Sokakta çok iyi tepkiler var. İnsanlar mevcut düzenden bıkmış durumda. Değişimin şart olduğunu söylüyorlar. 1 Nisan’da Başakşehir’i Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandıracağız. 1 Nisan şakası değil bu gerçekten Başakşehir’i alacağız” ifadelerini kullandı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı