6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenen, birçok şehirde sahnelenen “12 Numaralı Adam” Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Çektiği kısa filmler ile çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller alan, lise yıllarında futbolculuk yapan Köstendil’in oyunu büyük beğeni topladı.

YEDEK KALECİNİN ÖYKÜSÜNÜ

Şile Belediyesi'nin Mali Tablosu Şeffaflık İlkesiyle Kamuoyuyla Paylaşıldı! Şile Belediyesi'nin Mali Tablosu Şeffaflık İlkesiyle Kamuoyuyla Paylaşıldı!

 Köstendil,  yıllarını aynı takımda geçiren, bir kaç maç üst üste yediği hatalı goller nedeniyle yedek kalan ve tekrar kaleye geçeceği günü bekleyen bir kalecinin öyküsünü izleyiciyle paylaştı. Köstendil iki perdelik oyununda kalede kalmayı, aile olmayı, yalnız kalmayı, çizgilerin dışına çıkmayı, seyirciyle beraber ve seyircinin kimi zaman taraftara dönüştüğü bir oyunla sahneledi. Köstendil’e oyun bitiminde el yapımı tabak takdim edildi. Köstendil keyifli bir oyunla izleyiciyle buluştuğunu ifade ederek  “Bizi burada sevgili Maltepe halkıyla buluşturan, buna vesile olan Maltepe Belediyesi’ne teşekkür ederim.” dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı