Sosyal anlamda vatandaşlara yaptığı hizmetlerle Esenyurtlunun kalbinde yer edinen Özel Esencan Hastanesi 25’inci yılına ‘merhaba’ dedi. Esencan Hastanesi’nin yıldönümünün okulların açılmasına denk gelmesi nedeniyle hastane olarak ‘Çocuk Şenliği’ organizasyonu gerçekleştirdi.

Kamuda tasarruf Diyanet'te yok; Ali Erbaş aracını üst modelle değiştirdi Kamuda tasarruf Diyanet'te yok; Ali Erbaş aracını üst modelle değiştirdi

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda ‘çocuklar umuttur, sevgidir, ülkenin geleceğidir’ başlığı ile düzenlenen şenlikte gençler; şişme oyun parkının içinde doyasıya eğlendi. Ayrıca katılan gençlere ikramlarda da bulunuldu. Yarın da devam edecek şenlik saat 11.00’da başlayıp 17.00’da sona erecek.

ÖZKAN: ESENYURT BÜYÜRKEN ESENCAN’DA BÜYÜDÜ

Hastane Müdürü Atakan Özkan programa gelen vatandaşlara teşekkürlerini iletirken, Esencan Hastanesi’nin başarılarla dolu bir hikayesi olduğunun altını çizdi. Özkan, “Esenyurt’un büyümesi ile Esencan’da büyüdü. Hizmetlerimiz artarak devam edecek.  Ülkemizin geleceği çocuklarımız, onlarında okul heyecanı var. Mini bir festivalle hem yaşımızı kutlarken hem de gençlerin eğlenmelerini sağladık.” dedi.

IMG_4692

ESENCAN’DAN CUMHURİYET’E ÖZEL MUHTEŞEM FESTİVAL

25’inci yıla özel projelerini tek tek sıralayan Özkan şunları söyledi:

“İhtiyaç sahibi 25 öğrencimize burs vereceğiz. Bakıma muhtaç 25 yaşlı vatandaşımızın Checkupları ücretsiz şekilde yapılacak. Esenyurt’ta doğaya destek olunması için 250 fidan dikimimiz olacak. Sokak hayvanlarımıza 250 kilo mama yardımı yapacağız. Biz Esenyurtlular ile büyüdük. Cumhuriyeti’mizin 100’üncü yılı olması ve 25’inci yaşımız vesilesiyle Esenyurt’ta 29 Ekim’de tüm sağlık çalışanlarımız ile beraber büyük bir festival hazırlığı içerisindeyiz. Aynı zamanda ilk kez kadın futbol turnuvası yapacağız. Herkese dokunmaya ve destek olmaya çalışıyoruz.” Süleyman Çay-Kent Yaşam Gazetesi