Trendyol Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Adana Demirspor'da Henry Onyekuru ile ilgili kriz çıktı. Başkan Murat Sancak ile Onyekuru arasında çıkan kriz sonrası Sancak'tan çok sert sözler geldi.

"HAŞIR NEŞİR OLAMAZSIN"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, katıldığı bir programda Onyekuru hakkında konuşarak, "Henry Onyekuru alkışlanmıştı. Fernando Muslera ile haşır neşir olmuştu maçtan sonra. Ben ondan sonra Henry Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında da ağzıma geleni de söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, sen buraya ihanet edemezsin. Takım arkadaşın olabilir, maçtan sonra gidersin soyunma odasına, orada tebrik edersin... Herkesin seyrettiği bir maç olduğu başka bir takımın şampiyonluk yarışında olduğu mücadelede sen saha ortasında haşır neşir olup sarılamazsın, eğlenemezsin" açıklamasını yapmıştı.

ONYEKURU'DAN PAYLAŞIM GELDİ

Sancak'ın konuşmasını paylaşan Onyekuru, şu ifadeleri kullandı;

Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

SANCAK'IN CEVABI ÇOK SERT OLDU

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise Onyekuru'ya ağır ifadelerle cevap verdi.  Sancak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "O şeref yoksunu hadsiz ve nankör Henry'e sorarım. Senin alacağın var mı ki, başkasının alacağı kalsın ama merak etmesin kulübü dahil dünya kulüplerine ne karaktersiz olduğunu videosuyla duyuracağız nokta" ifadelerini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı