Partisinin seçimlere tek başına girme kararının ayrıntılarını açıklayan Ünal, “Türkiye’de iki kutup arasına sıkıştırılmak istenen siyaseti partimizin açacağı üçüncü yol ile çözüme kavuşturacağız. Türkiye, kırk katır mı kırk satır mı anlayışına mahkûm değildir. Önümüzdeki yerel seçimlerde milletimiz demokrat, milliyetçi ve kalkınmacı bir alternatif ile yeni bir yol açacak” dedi.

ÜNAL: ŞİŞLİ’NİN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR

MHP'de 3 Mayıs; Türkçülük gitti Milliyetçilik geldi MHP'de 3 Mayıs; Türkçülük gitti Milliyetçilik geldi

Şişli’de benzeri görülmemiş bir seçim kampanyasına hazırlandıklarını ifade eden İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, “Çeyrek asırdır aynı parti tarafından yönetilen Şişli’nin değişime, yenilenmeye ihtiyacı var. Bu ihtiyaca cevap verebilecek tek parti İYİ Parti’dir, liyakatli kadrolarımızla, projelerimizle geliyoruz” diye konuştu.

“2.5 MİLYAR DOLARLIK BÜTÇEYLE NE YAPILDI?”

25 yıllık CHP yönetimini değerlendiren Ünal, şunları söyledi:

Çağın gereklerine uygun bir belediyecilik anlayışı, ahbap çavuş ilişkilerine dayanmayan bir kadro siyaseti ve yepyeni bir vizyonla Şişlili hemşerilerimizin karşısına çıkacağız.

Geride kalan yıllarda, 25 yılda yaklaşık 2.5 milyar dolarlık bir bütçe geldi geçti. Bu parayla ne yapıldı, ne yapılmadı ve neler yapılabilirdi? Bütün bunları halkımıza anlatacağız.

“KRONİK SORUNLARI BİZ ÇÖZECEĞİZ”

Şişli’nin yıllardır süren sorunlarına ilişkin de konuşan Ünal, “Şişli aslında neyi hak ediyor ve neyi, neden yaşıyor, bu soruların yanıtlarıyla birlikte yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızla birebir görüşeceğiz. Ceketimi koysam kazanır anlayışının Şişli’yi getirdiği noktayı ayrıntıları ile konuşacağız.

Bir türlü çözülmeyen imar sorunlarını, yeşil alanları, spor alanlarını, yapılmayan yolları, temizlenmeyen kaldırımları ve sosyal belediyeciliği bir de bizim gözümüzden dile getireceğiz.

Şimdiden gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, bambaşka bir anlayışla hizmet etmek üzere geliyoruz. Hemşerilerimiz müsterih olsunlar, Şişli sahipsiz değil ve İstanbul’un incisi güzel ilçemizin yıldızı İYİ Parti ile parlayacak!” ifadelerini kullandı. Fidan Uğur/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı