Yıllardır Şişli’de siyaset yapan ve halen Şişli Belediyesi Meclis Üyesi olarak görevini sürdüren Av. Turgay Keskin, CHP Şişli Belediye Başkan aday adayı olarak dosyasını CHP Şişli İlçe Başkanı Av. Tamer Özcanlı’ya teslim etti. 1970 Ardahan doğumlu olan Keskin, Kartal Lisesi’nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilgiler Enstitüsü, Kamu Hukuku Anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı. Bir süre hakim olarak görev yapan Keskin, daha sonra istifa ederek serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Halen Avukat olan işe Emel Başaran Keskin ile birlikte kurdukları hukuk ofisinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren birçok firmaya ve kişiye danışmanlık ve avukatlık hizmeti vermektedir.

Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV)’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Vekili olarak görev yapan Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Av. Turgay Keskin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yanı sıra birçok Sivil Toplum Kuruluşu’na üye olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde CHP Şişli Belediye Meclis üyeliğine seçilen Keskin, sırasıyla hukuk komisyonu başkanlığı, denetim komisyonu başkanlığı, CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Üyeliği, İlçe seçim kurulu üyeliği gibi görevler üstlenmiştir.

‘Belediyecilik birikimimi daha etkin kullanmak için adayım’

Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi

Meclis üyeliği süresince belediyenin adeta yağmalanmış birçok gayrimenkulünü yeniden Şişli Belediyesi’ne kazandırma süreçlerini yürüten ve birçoğunu sonuçlandıran Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Av. Turgay Keskin, ‘Bu süreçlerde kazandığım siyasi ve belediyecilik birikimim daha etkin bir şekilde kullanmak için; Şişli’nin ve Şişli Belediyesi’nin sorunlarını ve çözümlerini bilen biri olarak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Şişli Belediye Başkanlığına aday olmaya karar verdim’ dedi. Keskin evli ve 2 çocuk babasıdır.  FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı