Avcılar Belediye ekiplerinin büyük bir skandala imza attığı iddia edildi. İddiaya göre belediye bünyesinde çalışan zabıtalar, kurbanlık hayvan esnafından rüşvet istedi.

ensonnokta.com'dan Mehmet Emin Beyaz'ın haberine göre, kurban pazarında kurbanlık hayvanlarını satmaya getiren esnaftan, Avcılar Belediyesi zabıta memuru L.Ö. ve Zabıta destek personelleri (görevlileri) C.T. ile S.Ş. rüşvet istedi.

ESNAF EMNİYETE GİTTİ
Bunun üzerine kurbanlık hayvan satan esnaf Vatan Emniyetle irtibata geçerek Avcılar Belediyesi çalışanlarından şikayetçi oluyor. Vatan Emniyet ekipleri durumu yetkili savcılığa bildiriyor ve gerekli izinler alınıyor.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Gençlerin Sorunlarını Dinledi! Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Gençlerin Sorunlarını Dinledi!

RÜŞVETE SUÇÜSTÜ

Daha sonra kurban alanına gelen Avcılar Belediyesi ekipleri daha önce görüşüp para (rüşvet) talep ettikleri kurban satıcısı esnaftan parayı talep ediyor.

Rüşvet olayı gerçekleştiği esnada harekete geçen polis ekipleri suçüstü yaparak rüşvet alan Avcılar Belediyesi memurlarını gözaltına alıyor. 3 sanık daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Anıl Kılıçlı