İBB Denizköşk Toplantı ve Davet Salonu’nda yapılan davete katılan öğretmenlere yemek ve tatlı ikramının ardından termos hediye edildi. Davete katılan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, teker teker masaları dolaşarak öğretmenlerle sohbet etti ve birlikte fotoğraf çekildi. Canlı müzik dinletisi ile öğretmenler keyifli anlar yaşadı. Etkinlikte birçok öğretmen birlikte halay çekti.

Üçüncüsü yapıldı; Kadıköy’den ‘Ata Tohumu’ başarısı Üçüncüsü yapıldı; Kadıköy’den ‘Ata Tohumu’ başarısı

HANÇERLİ: ÖĞRETMENLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ

Programda konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Öğretmenler Günü vesilesiyle öğretmenlerimizle buluştuk. Avcılarımızın neredeyse gelmek isteyen tüm öğretmenleri ile buradayız. Burası geleceği kuracak, gelecek ve güzel günler yaşamamıza vesile olacak öğretmenlerimiz ile dolu. Dolayısıyla biz de mutlulukla, heyecanla doluyuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi Öğretmenler geleceği kuracak. Gelecek nesiller öğretmenlerimizin eseri. Biz öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Onlara çok değer veriyoruz ve ne kadar değer verirsek az gelir çünkü öğretmenlerimiz bizim geleceğimiz. Çok güzel bir mekanda güzel bir beraberlik oluşturduk. Bu neredeyse geleneksel oldu. Her yıl yapıyoruz ve her geçen yıl daha güçlü bir katılım ve daha güzel geçiyor. Ben çok mutlu ve heyecanlıyım. Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum ve küçük büyük hepsinin ellerinden öpüyorum” dedi.

“BİR GÜN DE OLSA DEĞERİMİZİ ANLADIK”

Davete katılan sınıf öğretmeni Deniz Bozkurt, “Avcılar Belediyesi’ne ve Turan Hançerli’ye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok keyifli bir organizasyon. Bu organizasyon sayesinde diğer öğretmen arkadaşlarla birlikte bir araya gelme fırsatı da buluyoruz. En azından öğretmene verilen değer bir gün de olsa çok keyifli hale geliyor. Bütün öğretmenlerin en büyük amacı güzel öğrenciler, iyi bireyler yetiştirebilmek. Hediyemizi de aldık. Bize dereceli termos verdi. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı