Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yılında, Kartal'da düzenlenen anma ve kutlama törenleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlar adına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törenin devamında, ilçe protokolü ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Kartal'da 18 Mart anmaları, meydanda gerçekleşen çelenk sunumunun ardından Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde devam etti. Programda lise öğrencileri, günün anlam ve önemine istinaden hazırladıkları teatral gösterileri sergiledi. Öğrencilerin performansları, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Başkan Gökhan Yüksel şehitler için dua etti

Anma programının devamında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kaymakam Edip Çakıcı ile beraber Kurfalı Mezarlığı'ndaki şehitlerin kabrini ziyaret etti. Başkan Gökhan Yüksel, şehitlerin mezarı başında dua etti.

“Çanakkale Zafer'i, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki en önemli dönüm noktalarından biridir" diyen Başkan Gökhan Yüksel, sözlerine şöyle devam etti; "Şehitlerimizi minnetle anarken, aziz vatanımız için canlarını feda eden tüm kahramanları saygıyla selamlıyoruz. Gelecek nesillere bu büyük zaferin önemini ve değerini aktarmak hepimizin görevidir. Çanakkale ruhunu yaşatmak ve ülkemizi daha da ileriye taşımak için birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun."

İstanbul'da Bisiklet Tutkunları İçin Heyecan Dolu Final: Türkiye Bisiklet Turu İstanbul'da Bisiklet Tutkunları İçin Heyecan Dolu Final: Türkiye Bisiklet Turu

Editör: Yusuf Hakkı Doğan