Azerbaycan’da İSBAM’ın özel davetiyle giden İstanbul Gazeteciler ve Haberciler Federasyonu Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız, yoğun istişarelerde bulunuyor. Yıldız, ziyareti boyunca Azerbaycan’daki önemli kuruluşları da unutmadı.

BİRÇOK NOKTAYA ZİYARET

Yıldız, Bakü’nün yanı sıra Azerbaycan Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Ana Muhalefet Partisi Başkanı gibi önemli isimlerin de bulunduğu Karabağ, Şuşa, Gence, Yevlah ve Nahçıvan illerine giderken, il valilikleri ve büyükşehir belediye başkanları ile görüşmeler gerçekleştirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

YILDIZ GAZİLERİ UNUTMADI

Yıldız, Karabağ gazisi vatandaşları ve askeri personelleri de unutmadı. Görüşmelerde gazilerin hikayelerini ve deneyimlerine Yıldız, ortak oldu. Bu kapsamda, Azerbaycan’daki hassas dönemlerde yaşanan Marmaris yangınına katılan Azerbaycanlı Yangın ve Arama Kurtarma Ekibini de ziyaret etmekten geri kalmayan Yıldız, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı.

İKİ DEVLET ARASINDA GÜÇLÜ İLİŞKİLERE ÖNEMLİ BİR ADIM

İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı

İstanbul Gazeteciler ve Haberciler Federasyonu Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız, ziyaretlerde iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesi ve basın birliğini pekiştirmek adına önemli bir adım olarak görünüyor.