Anadolu yakasında İstanbul’un giriş kapısı olarak tarif edilen Sultanbeyli’de üç dönem belediye başkanlığı yapan Hüseyin Keskin’in bu dönem aday yapılmayacağı açıklandıktan sonra siyaset kazanı kaynamaya başladı.

Gazeteciler "Birinci Basın Platformu"nda buluştu..! Gazeteciler "Birinci Basın Platformu"nda buluştu..!

Ak parti bu dönem Hüseyin Keskin yerine Ali Tombas’ı CHP ise eski İBB Mezarlıklar Daire Başkanı Ayhan Koç’u aday gösterdi.

Sultanbeyli’de mahalli idareler seçiminin Ak parti ve CHP arasında geçeceği düşünülürken yasal sürenin dolması ile birlikte yarışta cumhur ittifakının ortaklarından BBP’de güçlü bir aday göstererek yarışta ben de varım dedi.

Büyük birlik partisi Sultanbeyli’nde Mahalli idareler seçimine eski AK Partili bir isimle katılarak Sultanbeyli’de yerel seçimlerin şimdiden favorisi oldu.

Büyük Birlik Partisi Sultanbeyli belediye başkan adayı olarak AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Mehmet Çon ile seçimlere katılma kararı aldı.

Büyük Birlik Partisi Sultanbeyli belediye başkan adayı Mehmet Çon adaylığını açıkladıktan sonra hızlı başladı ve ilk olarak seçim koordinasyon merkezini Sultanbeyli merkezde çok geniş katılımla açtı.

Büyük birlik partisi Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Çon büyük bir katılım ile ilçe seçim koordinasyon merkezi açılışını Fatih bulvarında gerçekleştirdi.

Mehmet Çon açılışta bugüne kadar Sultanbeyli'ye hizmet eden bütün başkanlara teşekkür edip 31 Mart sonrası artık milletimize hizmet etme sırası bizde diyerek Sultanbeyli'de belediye başkanlığı seçimini kazanacağını dile getirdi.

Mehmet Çon açılışta Sultanbeyli için projelerini tek tek anlattıktan sonra kalabalık bir şekilde kent meydanına doğru yürüyüş gerçekleştirdi.

Mehmet Çon halk tarafından ilgiyle takip edildi.

Editör: Anıl Kılıçlı