Beşiktaş Belediyesi her yıl düzenlediği birçok etkinlikte milyonları yan yana getiriyor. İlçe sakinlerinin yanı sıra İstanbul’un her semtinden vatandaşlar da Beşiktaş’taki festival, konser gibi etkinliklere büyük bir coşku içinde katılım sağlıyor.

Beşiktaş Belediyesi, bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlediği dolu etkinlik programıyla komşularının sevgilisi olacak. Son yılların en coşku dolu geçmesi beklenen 14 Şubat için Beşiktaş’ta önemli isimler sahne alacak.

Bu kapsamda yeni yılda gerçekleşecek Athena konseri, 22-23 Aralık’ta hain terör saldırısı sonrası 12 askerimizin şehit olması sonucu ileri bir tarihe ertelenmişti. 14 Şubat’ta Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği konserde Athena Grubu ile Beşiktaşlılar bir araya gelecek.

Şile Belediyesi'nin Mali Tablosu Şeffaflık İlkesiyle Kamuoyuyla Paylaşıldı! Şile Belediyesi'nin Mali Tablosu Şeffaflık İlkesiyle Kamuoyuyla Paylaşıldı!

14 Şubat Sevgililer Günü akşamı Beşiktaş’ta gerçekleşecek etkinliklerin ana sponsoru ise GETİR oldu.

DJ PERFORMANSLARI DAMGA VURACAK!

14 Şubat’ı yenilenen Barbaros Meydanı’nda coşkuyla karşılayacak Beşiktaş Belediyesi’nin etkinlik programı Akmerkez’in de katkılarıyla saatler 17.00 olduğunda gösterilerle başlayacak. Sahneye ilk olarak 18.00’da  Dj Lapstekin çıkacak. Ardından 20.00’de Dj ve aranjör Ozan Doğulu dinleyicileri coşturacak performansını sergileyecek.

COŞKU ATHENA’YLA DORUĞA ÇIKACAK!

Gecenin finalinde saat 22.00’ da ise yurt içinde ve yurt dışında sayısız konser ve festivalde yer almış, Türk rock müzik tarihinin en önemli gruplarından Athena, 14 Şubat Sevgililer Günü için Barbaros Meydanı’nda sahnede olacak.

Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Emre Ataker, Egemen Özkasnaklı ve Ozan Öner’den oluşan Athena, Barbaros Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaşa en sevilen şarkılarıyla müthiş bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

AKPOLAT KOMŞULARINI BARBAROS MEYDANI’NA DAVET ETTİ

Hayata geçirdiği projelerle her zaman farkını ortaya koyan Beşiktaş Belediyesi’nin genç, dinamik, yenilikçi başkanı Rıza Akpolat, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlamak için tüm komşularını ve İstanbulluları yenilenen Barbaros Meydanı’na davet etti. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı