Başkan Güzel'den Net Talimat: Proje Tamamlama Çağrısı Başkan Güzel'den Net Talimat: Proje Tamamlama Çağrısı

Boğazın eşsiz manzarası, Beşiktaş Belediyesi’nin hizmetleri sayesinde artık lüks değil. Ortaköy Kültür Merkezi’ndeki Beltaş Kafe hizmete başladı. Ayrıca ilçe sakinleri belediyeden aldıkları Semt Kart’la birçok avantajdan da faydalanabilecek. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat konuyla ilgili yaptığı açıklamada;
“Beşiktaşın çarşıya yakın 6 mahallesinin isteği şuydu bizlerden: Biz eski Beşiktaşlıyız, denizle buluşamıyoruz çünkü oradaki kafelerde bir çay 40-50 tl gibi fahiş fiyatlara satılmakta. Biz de bu talepler karşısında, Beşiktaş Meydanı’nda denize sıfır bir noktada yaklaşık 1,1 dönümlük bir alan üzerine bir Beltaş Sosyal Tesisini inşa ettik. Vatandaşlar burada çok ucuza çay içebilip imkanlardan faydalanabiliyor. Aynı alanda öğrencilere de orada bir kitap kafe yaptık. Orada ders çalışıyorlar. Beltaş Kitap Kafe’de söyleşiler, paneller, imza günleri gerçekleştiriliyor. Aynı şekilde hizmete açtığımız Ortaköy Kültür Merkezi’ndeki Beltaş Kafemiz de tüm komşularımıza ve İstanbullulara oldukça ekonomik fiyatlara kaliteli hizmetler sunacak. Ayrıca Sem Kart’lı komşularımız sosyal tesislerimizden yüzde 40-50 indirimli bir şekilde faydalanabiliyor. Ekonomik anlamda bir dar boğazdan geçtiğimiz bugünlerde komşularımızı ve İstanbulluları, bir nebze de olsa rahatlatmak, Boğazın eşsiz manzarasının tadını çıkartmak amacıyla açtığımız bu sosyal tesislerde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. ” İfadelerini kullandı.



“AVANTAJLI FİYATLARLA KALİTELİ VE TEMİZ HİZMET”
Ortaköy Kültür Merkezi’ndeki Beltaş Kafe ziyaretçilerinden Sedat Davutoğlu, sosyal tesisin paha biçilmez bir kamu hizmeti olduğuna dikkat çekerek;
“İnsanlara gerçekten temiz, kaliteli ve erişilebilir ücrete hizmet sağlanıyor burada. Fiyatlar çok avantajlı. İnsanların sosyalleşmesi için önemli bir imkân. Bu tip kamu hizmeti veren yerler insanlara nefes alma şansı sağlıyor. Beşiktaş Belediyesi’ne ve Başkan Rıza Akpolat’a ve burada emeği olan herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi

“EMEKLİLERİN NEFES ALDIĞI YER”

Bir diğer ziyaretçi Adnan Özdoğru ise emekli olduğunu belirterek;
“Dışarıda fiyatlar anormal derecede yüksek, buralar çok müsait. Hem sosyalleşme açısından hem de burada emeklilerin nefes almaları için böyle bir hizmetin yapılmasından dolayı gururlu ve mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı